YES! NOOIT MEER FRUSTRATIE TIJDENS HET BH’S PASSEN

Het zijn niet de meest glamoureuze momenten in ons leven: BH’s passen. Eerst moet je jezelf in zo’n benauwd pashokje uitkleden – in die ellendige spotlights waar je élk deukje ziet zitten – om er vervolgens achter te komen dat je al jaren de verkeerde BH draagt (wat bij 70% van de vrouwen het geval is). Daarom vind ik de 3D-scanspiegel in het nieuwe winkelconcept van Lincherie een uitkomst, dit maakt het passen namelijk een heel stuk makkelijker. 

Revolutionaire 3D-scanspiegel

Sinds een aantal weken vind je in de Huidenstraat in Amsterdam (9 straatjes) een nieuw en verfrissend winkelconcept. Het is een initiatief van lingeriemerk Lincherie, waar met de nieuwste techniek een oplossing wordt geboden voor het soms o-zo frustrerende BH’s passen. Met behulp van de unieke 3D-scanspiegel wordt eerst je maat opgemeten. Op basis van jouw type borsten wordt daarna automatisch een selectie setjes gemaakt, welke in de winkel of thuis vanaf de bank kunnen worden besteld. De aankoop wordt dus online gedaan, maar bij ieder bezoek in de winkel krijg je wel een persoonlijke stylingsessie en deskundig advies.

Hoe gaat het precies in z’n werk?

In het pashokje staat een 3D-scanspiegel die in één minuut 140 metingen van je lichaam doet en hierdoor de exacte BH-maat bepaald. Je draait langzaam een rondje en de slimme spiegel doet vervolgens haar werk. Ook fijn: door gedempt licht en een ietwat donkerdere spiegel zie je er een stuk flatteuzer uit dan in een gemiddelde pashokje. Nadat de maat is opgemeten, pas je een aantal BH’s om te bepalen welk model het beste bij jouw type borsten past. Al deze persoonlijke gegevens worden daarna in een online account ingevoerd. Vervolgens verschijnen automatisch alleen de BH’s in je scherm die passen bij jouw type borsten. Wel zo overzichtelijk. En met merken als Andres Sarda en Marie Jo zijn dit geen verkeerde setjes. Wanneer je na een paar maanden een nieuw setje wil, staan de gegevens al in het systeem en wordt de persoonlijke selectie bijgewerkt op basis van de nieuwe collectie en beschikbaarheid. Hoef je er niet meer de deur voor uit. Best het proberen waard dus. Voor meer informatie zie www.lincherie.nl .

bh-maat-opmeten-spiegel
bh-maat-opmeten-spiegel2

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Geweldige artikel ! bedankt hiervoor.

    • Haha herkenbaar dus? Graag gedaan :) . Werkse vandaag!

Reactie plaatsen