LOOK: BEACH TIME

Uitzicht op de eindeloze zee, een zacht windje en de zon die op mijn huid brand. Op het strand voel ik me als een vis in ‘t water. Het liefst met een paar vrienden om mee heen en een koud drankje in mijn hand. De laatste paar uurtjes voordat de zon ondergaat, geniet ik het meest. Het moment dat de zon steeds verder achter de horizon verdwijnt voelt steeds opnieuw magisch en bijzonder. Op dat tijdstip zijn deze outfitfoto’s geschoten. Kan ik dit eigenlijk wel een outfit noemen? Veel meer dan een bikini en een blouse heb ik namelijk niet aan, haha. Dit is voor mij wel een perfecte strandlook. Een blouse kun je makkelijk over je bikini aantrekken, wanneer je een drankje gaat halen of wanneer het iets afkoelt. Nonchalant en sexy!

Een heerlijke gedachte bij de start van de lente is het feit dat we veel zonnige maanden in het vooruitzicht hebben en strandmomenten tegoed. Om optimaal van de zon te gaan genieten, is een goede voorbereiding natuurlijk vereist. Heb je al een nieuwe bikini aangeschaft, een vakantie of festival geboekt en een mooie zonnebril thuisliggen? Met het laatste puntje op deze checklist helpt McGregor jou een handje. Wanneer je vanaf 31 maart voor 349 euro aan artikelen aanschaft bij McGregor, dan mag je een zonnebril van Ray-Ban uitzoeken bij Eyewish. Zoals het hippe ‘Round’ brilletje met ronde glazen, de festival-proof ‘Clubmaster’, of de klassieke en tijdloze ‘Aviator’. Goede deal, toch? Meer info over de actie vind je hier: www.mcgregor.nl/rayban

Breng je een (online) bezoek aan McGregor, scoor dan zeker de blouse die ik draag op de foto’s uit de nieuwe S/S ’15 collectie. Het model van deze blouse vind ik perfect. Hij valt iets wijder en daardoor stoerder, heeft een heerlijk zachte stof en prachtig blauwe kleur. Blouses draag ik tegenwoordig bijna dagelijks, dus ik kan er nooit genoeg in mijn kast hebben. Ik combineer ze stoer op een skinny, maar ook geknoopt op een rokje voor een wat meer preppy ‘college’ look.

Blouse: McGregor | Bikini: Shiwi | Kettingen: M&Antler & June-T

mc gregor blouse5 mc gregor blouse mc gregor blouse2 mc gregor blouse1 mc gregor blouse4 mc gregor blouse6

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream.

Laatste reacties

Reactie plaatsen