WRAP MET SPINAZIE, KIP EN GEITENKAAS

Spinazie, daar word je super sterk van. Dit hebben we allemaal (lang geleden) wel eens gehoord toen je je bord moest leegeten. Nu ben ik een grote fan van verse spinazie. Je kunt de groente roerbakken maar ook rauw eten en in veel gerechten toepassen. Ik verwerk spinazie regelmatig in een salade, pasta of quiche en combineer de groente meestal met vis. In dit gerecht heb ik spinazie voor de verandering eens met kip bereid, en het is samen met de geitenkaas een verrassend lekkere combinatie. Heb je weinig tijd maar wil je toch lekker eten en je maag voldoende vullen, dan biedt een wrap uitkomst!

Benodigheden (voor 2 personen):

  • 2 tortillawraps meergranen
  • Verse spinazie (500 gram)
  • 2 kleine kipfilets
  • Geitenkaas
  • Pijnboompitjes (geroosterd)
  • Peper en zout
  • Olijfolie

To do’s:
Snijd de kipfilet in reepjes, bestrooi ze met peper en zout, en bak ze in c.a. 10 minuten met olijfolie bruin in de pan. Voeg de verse spinazie toe en roerbak het geheel totdat de spinazie gaar is. Verwarm de tortillawraps in de magnetron en besmeer ze met wat geitenkaas. Verdeel de kip en spinazie over de wrap, bestrooi met de pijnboompitjes en rol ‘m op. Eet smakelijk!

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream.

Geen reacties

Reactie plaatsen