ADMIRALITEIT BAR & KITCHEN ROTTERDAM

Rum uit de Amazone, whisky’s uit Japan, platinum tequila en een indrukwekkende gin-collectie sieren de hoge barwand van Admiraliteit Bar & Kitchen. Een nieuwe Rotterdamse boutique cocktailbar waar je kunt genieten van cocktails als de Love You Long Thyme en de West Indian Tea Punch, een cocktail die tea-party style in kopjes geschonken wordt, of van de culinaire barbites op de kaart.

Op de plek waar de cocktailbar gevestigd is zat vroeg Café de Admiraliteit, jarenlang een begrip in Rotterdam. Wat toen een donkere kroeg was, is nu een lichte bar geworden. Niet alleen de levensgrote pauw die je aanstaart bij binnenkomst trekt je aandacht, eigenlijk het hele interieur van de nieuwe cocktailbar is het bekijken waard. Het plafond is bijvoorbeeld gemaakt van mallen van originele New Yorkse stalen plafonds.

Bestel bij je cocktail een van de culinaire hapjes op de kaart. Denk aan een cupcake met pata negra, crispy oysters met soya en sesam, wentelteefjes van notenbrood met een terrine van eendenrilette en lever, kleine beefburgers of duck spring rolls. Maar je kunt ook lunchen bij Admiraliteit Bar & Kitchen. Op de lunchkaart staan huisgemaakte soep, die dagelijks wisselt, sandwiches, salades, mini loempia’s, en gerechten als New York Strip en chicken breast sliders voor de stevige trek. Binnenkort wordt de kaart uitgebreid met vegetarische bites, vlees, vis en vegetarische hoofdgerechten.

Admiraliteit Bar & Kitchen
Admiraliteitsstraat 17b,  Rotterdam
Telefoon: 010 414 27 95
Website: www.bar-admiraliteit.nl

Rotterdam Admiraliteit 300 dpi-8 Rotterdam Admiraliteit 300 dpi-16 Rotterdam Admiraliteit 300 dpi-15

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen