BELVOIR ELDERFLOWER COCKTAIL

Ben jij al bekend met Belvoir Organic Elderflower? Dit zijn biologische drankjes afkomstig van de ‘Belvoir Fruit Farm’. Daar worden siropen, fruitsappen en frisdranken gemaakt van pure vruchtensappen, zonder toevoeging van smaak- of kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Belvoir Edelflower Cordial bijvoorbeeld, is gemaakt van vlierbloesem, citroensap en bruizend water. Lekker fris en 100% natuurlijk.

To do’s voor de vrijdagmiddag-cocktail
Je kunt dit drankje als limonade drinken, maar het is nóg lekker met een scheut witte wijn, gin of wodka. Ideaal als vrijdagmiddag cocktail! Serveer het mixdrankje met een schijfje sinaasappel en wat ijsklontjes. In een handomdraai maak je dus een lekker frisse cocktail. Een beetje gemak is wel zo fijn op vrijdag, we hebben hard genoeg gewerkt.

Belvoir Organic Elderflower Cordial is verkrijgbaar bij Marqt, in veel natuurwinkels maar ook online (bijvoorbeeld hier).

Meer cocktail ideeen? Check de website!

ENJOY THE WEEKEND!

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties

Reactie plaatsen