Bloot #1: fashionbloggers geven zich bloot, hoe ver gaan ze voor een like op social media?

In de nieuwe Youtube-serie BLOOT daag ik mezelf en anderen uit om zichzelf bloot te geven. In de zoektocht naar eerlijke antwoorden op persoonlijke (levens)vragen zet ik mijn schaamte opzij, zoek het liefst het randje op en probeer misschien wel een taboe te doorbreken. Over liefde, seks, geld, emoties, gezondheid, onzekerheden, carrière, het uiterlijk en zwangerschap, geen onderwerp is te gek. En in #1 van BLOOT antwoord op de vraag: hoe ver ga je voor een like op social media, in de zoektocht naar dat perfecte plaatje?

Hoe ver ga je op Facetune? In hoeverre beïnvloed die zoektocht naar dat perfecte plaatje je leven? En voel je je ook wel eens onzeker of ongelukkig op social media? Want zorgen die likes eigenlijk voor geluk? Respect voor iedereen (Iris van @adashoffash, Nicky van @nickyinsideout, Lily van @hashtagbylily, Daphne van @daphisticated en Marjolein van @sneakers.and.smoothies) die zichzelf in deze aflevering bloot heeft gegeven! En ook dank aan Jorieke van Project-R voor het interview.

PS. op de dag dat deze video online kwam, startte Dotan ook zijn social media experiment, waarbij hij mensen uitdaagt om hun imperfecties te delen op social media met #insidemybones. Nu jij nog! Durf jij jezelf bloot te geven?

 

https://youtu.be/RlBs3RNZcLY

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen