Bruidjes opgelet: dít zijn de allermooiste prinsessenjurken

Het is dat ik al getrouwd ben, anders nam ik een van de jurken uit deze video direct mee naar huis. Het uitzoeken van een trouwjurk is misschien wel het eerste waar je aan denkt wanneer je ten huwelijk bent gevraagd. En terecht, want het is echt nét zo leuk als dat je je vooraf voorstelt. Zelf ben ik getrouwd in een nauw aangesloten zeemeerminnenjurk, die ik vond passen bij de locatie in Puglia, Italië. Daarom vond ik het een groot feest om samen met Justin Alexander, Theperfectwedding.nl en Sarah Glasbergen de mooiste prinsessenjurken te passen. Want voor dat heerlijke Sex and the City-moment (herinner je je de sprookjesjurk van Carrie nog?) geldt toch wel; hoe meer stof, hoe beter. 

Dromerige prinsessenjurken

Natuurlijk hoefde ik niet lang na te denken toen Sarah Glasbergen – de oprichtster van de grootste trouwsite van Nederland – mij vroeg of ik weer trouwjurken wilde komen passen. Daar kom ik ábsoluut mijn warme bed voor uit. De jurken van Justin Alexander – ik ben toevallig zelf getrouwd in een pareltje uit de signature collectie – zijn supervrouwelijk, on trend en hebben vaak ook een portie glitter en glamour om blij van te worden. Mijn favorieten? De ballerina jurk, de jurk met de (letterlijk) schitterende lange mouwen en natuurlijk de iconische, klassieke prinsessenjurk die je nooit meer uit wilt trekken. In welke jurk wil jij ooit naar het altaar rennen?

Wat vinden mannen mooi?

Ben je benieuwd naar de trouwjurk die ik tijdens mijn eigen bruiloft droeg – en hoe deze dag er verder uit zag – klik dan voor alle persoonlijke artikelen hier. En ook niet geheel onbelangrijk: wat vinden mannen nou de mooiste trouwjurk? Ook dáár hebben Theperfectwedding.nl, Justin Alexander en ik ooit een video over gemaakt, deze kun je hier terugzien.

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen