Club Crescendo Amsterdam: tijdelijke ‘diner dansant’ Italian style

Gisteren mocht ik aanschuiven bij het openingsdiner van Club Crescendo: een tijdelijk pop-up concept in het hart van Amsterdam. Drie avonden kun je hier terecht voor een exclusief diner dansant’. Wat dat betekent? Borrelen, eten, live muziek en misschien wel het allermooiste van de avond: dansen tussen de gangen door is toegestaan. Topsfeer gegarandeerd dus. Oh, en de Italiaanse gerechten zijn ook meer dan goedgekeurd. 

Borrelen, eten, dansen…

Club Crescendo vindt plaats in People’s Place in Amsterdam, waar op 24 februari, 24 maart en 21 april pop-up-avonden in diner dansant stijl worden georganiseerd. De avond begint met een borrel en gaat over in een uitgebreid diner. Tijdens het diner is er live (jazz) muziek, verzorgd door de beste artiesten uit Amsterdam. En gedurende de avond wordt de muziek overgenomen door een DJ. Probeer dan maar eens rustig te blijven zitten. Dus: knap pakje uit de kast, hoge hakken aan en gaaaan.

Yummy Italian food

De Italiaanse delicatessen heb ik alvast voorgeproefd en yup, ze zijn goedgekeurd. Van de antipasti vond ik de aubergine uit de oven, squid en steak tartare het allerlekkerst. En normaal gesproken houd ik niet zo van bacon, maar zelfs van de potato cream met gebakken bacon heb ik zitten smullen. De beef filet met balsamico jus als hoofdgerecht was verrassend mals en de courgette fritters en de gegrilde paddestoelen goed van smaak. Alle gerechten op tafel worden gedeeld, dus je kunt lekker veel proeven. Italian style, precies waar we van houden toch? En daarna kun je alles wat je te veel hebt gegeten, er gewoon af dansen.

Club Crescendo

Wil je erbij zijn? Wees dan wel snel, er zijn nog een paar plekken beschikbaar op 24 februari, 24 maart of 21 april. Kosten voor het vaste menu: diner 35,- en antipasti barmenu 17,50. Reserveren kan via clubcrescendo@peoplesplaceamsterdam.nl. Binnenlopen voor een borrel en het antipasti barmenu kan overigens ook zonder reservering.

Adres: Stadhouderskade 5, Amsterdam

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen