COCKTAIL MET MANGO, GARNALEN EN AVOCADO

Een voorgerecht dat gezond is vanwege de ‘goede’ vetten, er kleurrijk uit ziet en ook nog eens makkelijk te maken is.

Benodigdheden (voor 2 personen):

  • 1 avocado
  • 300 gram Hollandse garnalen
  • 1/2 mango
  • 1 eetlepel creme fraiche
  • 1 limoen, in twee helften gesneden
  • Peper en zout
  • Dille voor de garnering
  • Cocktailglazen

To do’s:
Snijd de avocado en mango in kleine blokjes en besprenkel ze met het sap van een halve limoen. Bekleed de onderkant van het cocktailglas met een laagje avocado en mango. Breng daarna een laagje met garnalen aan (en een beetje verse peper), en daar overheen weer een laagje met de stukjes avocado en mango. Voeg als laatste een laagje met garnalen toe. Maak vervolgens de saus door de creme fraiche met peper, zout en het sap van de andere helft van de limoen te mengen. Maak de cocktail af met de limoensaus en een takje dille. Lekker met geroosterd brood.

IMG_1776_Fotor_Collage_Fotor

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Ik heb al gegeten, maar ik krijg spontaan weer honger van deze foto’s ! Jeetje, ik hou zo ontzettend veel van garnalen…

  • voor hoeveel personen is dit recept?

    mvg, Lars

  • Bedankt! Ik ga het morgen maken.
    Top recept!

    • Leuk, ben benieuwd! Hele gezellige Kerst alvast! :-)

Reactie plaatsen