DE SMAAK VAN…AIREN MYLENE

Wanneer je als presentatrice voor de TV werkt, heb je dan wel tijd om altijd lekker en gezond te eten? En je wordt gestyled door professionals, krijg je dan ook de laatste modetrends als eerste mee? De mooie Airen Mylene is presentatrice bij SBS 6 en presenteert onder andere Shownieuws. Je kent haar waarschijnlijk ook als reporter van The Voice. In ‘De smaak van…’ vraag ik wat haar fashion & food geheimen, ochtendrituelen en winkel-confessions zijn. Wist je bijvoorbeeld dat Airen pizza in de ochtend helemaal niet zo vies vindt? Lees hieronder snel het interview!

1. Je hebt lange en drukke werkdagen. Lukt het je altijd om goed te ontbijten en te lunchen?
Elke dag sta ik vroeg op om samen met mijn vriend te kunnen ontbijten. Meestal verzorg ik het ontbijt en maak dan een smoothie of pak er een ontbijttray bij. Daar leg ik dan allerlei lekker beleg op zoals Parmaham, Parmezaanse kaas, jam, pesto, tomaatjes en smeerkaasjes. Ik ben niet bang voor een beetje smaak in de ochtend! Een pizza zou ik ook gerust in de ochtend op kunnen eten. Ik vind het belangrijk dat het ontbijt vooral lekker is en als het ‘even’ kan het liefst ook gezond, zoals de fruitsmoothie.

2. Wat eet je het liefst als je brak bent?
Wanneer ik brak ben kan ik zin krijgen in iets heel specifieks. Dat kan een broodje zijn van de broodjeszaak tegenover mij of een pizza met ansjovis. Afhankelijk van hoe ik erbij lig.. Ben ik te brak voor woorden en kan ik niks binnen houden, dan eet ik meestal mandarijntjes en een banaan.

Airen Mylene 5

3. Houd je van koken? En zo ja, wat is je specialiteit?
Ik houd heel erg van koken, ik heb er alleen niet altijd de tijd voor. Ik maak lange dagen – werk meestal van 12:00 tot 01:00 uur ‘snachts – en eet daarom veel onderweg. Ik zou dus veel in het weekend moeten koken, maar dat komt er niet altijd van. Bijvoorbeeld wanneer ik een brak weekend heb schiet dit er vaak bij in. Mijn specialiteiten zijn zelfgemaakte en gekruide hamburgers, gemarineerde kippetjes en Balinese garnalen. Áls ik kook, dan komen daar vaak veel kruiden bij kijken!

4. Hoe belangrijk is gezond eten voor jou?
Ik ben dol op Vietnamees eten. Het is niet vet en geeft veel smaak. Ik ben geen healthfreak en let niet op mijn gewicht. Ik moet er eerder op letten dat ik niet afval dan dat er gewicht bij komt! Calorieën tel ik dus niet, maar ik vind wel dat ik moet letten op de hoeveelheid vet en suiker die ik naar binnen werk. Ik houd namelijk van krachtige smaken, zout, zuur, zoet.. dit is niet zo goed voor het glazuur van je tanden. Ik heb dan ook al wat gaatjes..zucht!

Airen Mylene

5. Wat is de kledingstijl van Airen?
Stoer, nonchalant sexy en vrouwelijk met een sportief tintje.

6. Wat vind jij de grootste modemisser van dit moment?
Aan sommige mode moet ik even wennen. Zoals de witte sokjes in hakken. Dit lijkt me moeilijk combineren, maar ik sluit niks uit! Soms krijg ik opeens de smaak te pakken en denk ik… te gek! Witte sokken, hakken: top! Maar op dit moment voel ik deze trend nog niet.

7. Welke fashiontrend past helemaal bij jou?
De flared jeans! Deze trend komt stilletjes om de hoek kijken. Het duurt nog heel even, maar ik kan niet wachten om de flared jeans aan te trekken!

8. Wat staat er bovenaan op je shopping-list?
De slip-ons en flared jeans. Die MOET ik hebben!

9. Krijg je wel eens styling-tips van stylistes die de moeite waard zijn om te delen?
Ik ben gezegend met een hele goeie en fijne stylist die ik al heel lang ken. Ik volg haar blind! Statement, Art, Design, Fashion heet het bureau waar ze bij zit en het is helemaal te gek! Zie: www.statementadf.nl

Airen Mylene

10. Wat zijn je favoriete winkels en webshops?
De Puha vind ik een bijzondere winkel waar ze kleding van jonge ontwerpers verkopen en de mensen in de winkel zijn heel betrokken. Dat kan ik waarderen! En een winkel zoals Fashion Lab is “au” voor mijn portemonnee, maar vind ik echt te gek. Wát een mooie kleding. Verder vind ik de ZARA een hele fijne en verleidelijke winkel. Daar slaag ik vrijwel altijd en word ik super blij van.

11. Wat zijn jouw favoriete horecatentjes in je woonstad Utrecht?
De Ontdekking vind ik “voor het gemak” een leuk tentje, dit zit in Utrecht bij mij om de hoek. Daar hebben ze overheerlijke Chai thee en Crème Brulee-koffie. Dit is koffie met een krokant suikerlaagje, heerlijk! Barbeton vind ik ook een fijne tent. Met robuust eten en drinken, daar houd ik wel van. Een duidelijke, niet overdadige kaart met de heerlijkste bourgondische broodjes, soepen en té lekker taart. Ik ben een sucker voor Carrot cake! Le:en zit iets buiten het centrum van Utrecht maar dit blijft een toptent en zeker met lekker weer een hele goeie plek om te zitten. Op de Voorstraat in Utrecht zit The Village; een hele goeie koffietent waar ze de beste koffie maken. Ze hebben er zelfs een prijs voor gewonnen! Ze draaien ook goede muziek (er staat een DJ) en het personeel is mega vriendelijk. Ze onthouden je gezicht en herkennen je bijvoorbeeld wanneer je daar voor een tweede keer binnenkomt. Opium is ook een leuke tent; ze hebben een lekker terras aan de voorkant, heerlijk bier, lekker eten en een heerlijke binnentuin. Aangezien ik middenin het centrum woon heb ik geen buitenruimte. Wanneer mijn vriend en ik in onze “tuin” gaan zitten, dan hebben we het altijd over Opium. Saigon is trouwens ook een aanrader! Dit zit ook op de Voorstraat – ja, echt een topstraat – en is een te gek Vietnamees restaurent. Zó lekker! Oh nee, ik moet het hier niet over hebben.. dan wil ik gelijk weer gaan eten!

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Leuk interview!

  • Airen Mylene vind ik een mooie vrouw, alleen haar kledingstyle die ze draagt in lachen om home video, vind ik niet geweldig merendeel lijkt alles te groot. deze jongen dame kan er hele goed uitzien. en haar benen meer laten zien, die zien er geweldig uit

Reactie plaatsen