DIT BLIJKT HET BESTE ANTI KATER DRANKJE TE ZIJN

Vanaf het moment dat ik blote billen uit een pashokje zag komen (wanneer je deze klassieker niet kent, klik dan hier) vind ik ijskoude Chocomel best wel lekker. Nu blijkt het bruine goud ook nog eens een van de beste anti kater drankjes te zijn. Daarom worden deze zomer de ‘After Cruises’ georganiseerd. Waar je kunt afteren en kans maakt op een limited edition t-shirt van mode illustrator Sandy van Helden. Een party-proof item dus, voor zowel ín als uit bed. 

Anti kater middeltje

Heb je iets te diep in het glaasje gekeken en ben je bang dat de man met de hamer op bezoek komt? Dan schijnt Chocomel hét anti kater drankje te zijn. Het melk in de drank laat een vettig laagje achter in je maag waardoor je de volgende dag minder misselijk bent. Daarnaast geven cacao en eiwitten (vooral in warme chocolademelk) je brein een boost. Geen slecht idee dus, om hier een festival of feestje mee afsluiten. En dat kan deze zomer in stijl tijdens de ‘Chocomel After Cruises’.

Afteren op een boot

Tijdens deze boottochtjes worden de limited edition t-shirts van mode illustrator Sandy van Helden uitgedeeld. Moet je wel nog even je best doen om er één te scoren, want er zijn maar 200 stuks van gemaakt. Ben jij die lucky one, dan heb je dus wel een uniek t-shirt in the pocket. Wil je zo’n plekje op de ‘Chocomel After Cruise’ bemachtigen, lekker dobberen en bijkomen (OK, ook nog een beetje dansen) na een festival, dan vind je hier meer informatie over de tickets. De volgende editie is tijdens Solar, het aankomende weekend. Wat mij betreft trouwens een van de leukste festivals van Nederland.

beste anti kater drankje

beste anti kater drankje

 

 

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen