Dit gebeurt er als je vriend je aankleedt: “hier heb je gewoon lekkere billen in”

Ik houd van challenges. We moeten het leven per slot van rekening zelf een stukje leuker en interessanter maken en dat zit juist in de kleine dingen. Althans, dat denk ik. Een van die kleine dingen is het aankleden ’s ochtends. Normaal sta ik vrij lang voor de kast om te bepalen wat de outfit van die dag wordt, zeker als er een tof event of een leuk feest op de planning staat. Deze week geef ik deze taak volledig uit handen en hoef ik mezelf helemaal niet druk te maken over wat ik aantrek iedere dag. Echter moet ik me wel druk maken of het wel een degelijke outfit is. Ik geef deze week namelijk de regie aan mijn vriend. Jawel, de man des huizes gaat een week lang bepalen wat ik aantrek en er is geen enkele discussie mogelijk. Dat wordt spannend. Ik ga de outfits omarmen die hij deze week voor me maakt en ben benieuwd of zijn stijladvies mij tot een bepaald inzicht gaat brengen.

Maandag

Spijkerbroek (Levi’s 501) / Roze hoodie (Acne Studios) / Sneakers (Nike) / Lammy Coat (Zara) / Tasje (Samsoe Samsoe)
Een outfit die ik stiekem wel had verwacht. Een lekker broekie, simpel en vooral praktisch. Want hey, het is koud buiten en er ligt nog wat drap van de sneeuw. Medium geslaagd.

Dinsdag

Zwarte broek (Levi’s) / Wollen oversized trui (Samsoe Samsoe) / Nike ‘95 (Nike) / Leren jack (Black Label Amsterdam)
Een simpel outfitje maar stiekem bevat ‘ie al mijn eigen favorieten. “Je hebt gewoon lekkere billen in deze broek”, was het antwoord op de vraag waarom ik deze broek aan moest… Wederom met een grote trui, lekker praktisch, want het is koud buiten. Goed geslaagd.

Woensdag

Zwarte skinny (Levi’s) / Zwarte trui (AllSaints) / Leren jasje (Zara) / Leger jasje (Marbles Vintage) / Gouden loafers (H&M)
Weer een zwarte broek, maar vandaag is het de uber-skinny-jeans van Levi’s. M’n vriend vindt me ‘’gewoon knap’’ in zo’n broekje. Allright, iets met billen denk ik, duidelijk. Ik mocht m’n gouden loafers aan (die ik precies nooit aan heb…) en hij heeft lekker gecombineerd met laagjes. Een zwarte trui, een zwart leren jasje en een legergroen jackie. Leuk outfitje, maar ik zou ‘m zelf minder snel uit de kast pakken.

Donderdag

Zwarte flare spijkerbroek (Things I Like Things I love) / Perzik trui (Weekday) / Leren jasje (Black Label Amsterdam)
Dit is tot nu toe sowieso mijn favoriet. M’n vriend pakte deze outfit binnen tien minuutjes uit de kast. ‘’Staat je gewoon goed,’’ Niets over te zeggen ook verder, basic, maar goed. Geslaagd!

Vrijdag

Losse Boyfriend Fit jeans (Levi’s) / Blauw t-shirt met tekst (Wolfware) / Hakken (Gucci) / Leren jasje (zara)
Top outfitje. Ik kan hiermee voor een zakelijke afspraak de deur uit, maar ook gewoon lekker casual. Het is alleen iets wat koud, maar daar moet ik dan maar mee leren leven. Zeer geslaagd!

Zaterdag

Zwarte Flared (Topshop) / Grijze trui (Ganni) / Puff coat (Samsoe Samsoe) / Zilveren laarsjes (&Otherstories) / Muts (AcneStudios) / Tasje (Samsoe Samsoe)
‘’Zo ga je wel echt de deur uit toch?’’ M’n vriend glimlacht trots als hij deze outfit voor me klaar legt. We hebben een feestje vanavond, dus de outfit mocht iets feestelijker dan de rest van de week. Dat is gelukt met deze metallic schoenen en tas. Gelukkig houdt hij de rest simpel zodat ik er niet uitzie als een kerstboom, maar wel houdt ‘ie van een klein beetje shine. Geslaagd!

Conclusie

Wat een relaxte week was dit. Normaal heb ik ‘s ochtends best wat minuten nodig om een outfit bij elkaar te rapen, maar daar hoefde ik natuurlijk helemaal niet over na te denken. Ik had wel een beetje verwacht dat m’n vriend al snel zou gaan voor ‘praktisch’. Toch had ik ook verwacht dat hij iets meer rokjes en jurkjes tevoorschijn zou toveren, maar hij kent me goed genoeg dat ik me daar niet altijd even prettig in voel. Ik denk dat ik binnenkort weer zo’n weekje ga inlassen, scheelt mij weer extra minuten ‘s ochtends.

print
Geschreven door

Bridget van Alphen gaat voor jou op zoek naar de tofste plekjes, de mooiste musthaves en natuurlijk loads of inspiratie. Ze is altijd op zoek naar avontuur, so bring it on!

Geen reacties

Reactie plaatsen