FOTOREPORT WB2GETHER LIFESTYLE EVENT

Live cooking, de laatste eet-trends, handige kooktips en food fotografie vanuit een modieus perspectief, dit waren een aantal onderdelen in de workshop die ik tijdens het We Brand 2gether event heb gegeven. Het event werd georganiseerd door Bloggernet in samenwerking met Stick To The Brand, en vond vorige week plaats in The Hoxton in Amsterdam. Een heerlijke plek om geïnspireerd te raken door de nieuwste lifestyle trends, nieuwe mensen te ontmoeten en kennis te delen, de dingen die tijdens het evenement centraal stonden. Er werden workshops gegeven door Aranka van Voorden (founder Fit Girl Code), Selina Martin (imagostylist), Cindy van der Heyden (fashionblogger van COTTDS) en door mijzelf. Erg tof om vanuit Cotton & Cream een food workshop te geven en alle aanwezige bloggers en influencers mee te nemen in de wereld van fashionable food. Bekijk hieronder de video met beelden van het event. Kun jij raden wat voor gerecht ik tijdens het live cooking onderdeel heb gemaakt?

Naast de workshops over succesvol ondernemen, mode styling, Instagram en food, vonden er tijdens het event nog meer workshops en mini-events plaats. Comma vertelde ons bijvoorbeeld alles over de modetrends voor het aankomende seizoen, Rob Peetoom heeft onze haren perfect gestyled, Essie liet onze nagels weer glanzen en Deliveroo zorgde er met de lekkerste hapjes voor dat we niet met een lege maag naar huis gingen. Bekijk hieronder de foto’s voor een goede sfeerimpressie!

The Hoxton binnen

The Hoxton was speciaal voor het evenement ingericht als een fashion, food & beauty walhalla. In elke ruimte kon je jezelf van top tot teen laten stylen en verwennen. Zelfs deze boom kon niet aan de aandacht ontsnappen en werd versierd met tassen van het homestyling concept Essenza Home.

Label V

Mijn make-up werd gedaan door deze lieve dame van Label V. Tsja, altijd zonde om hier voor het slapen weer een doekje overheen te halen.

Rob Peetoom styling1

Voordat ik on stage ging voor de workshop, heb ik mijn haar een boost gegeven bij Rob Peetoom. Zij hebben alles uit de kast getrokken om mijn stijle haar in volume te laten schitteren, well done! En wij vrouwen zijn het beste in multitasken, dus tussendoor smikkelden we van de lekkere hapjes van Deliveroo.

Essie workshop

Wat kunnen we toch blij worden van lekker tutten. Na een make-up en haar touch up konden de nagels niet achterblijven en werden deze gelakt door de dames van Essie. Tegenwoordig ben ik gek op donkerrood en zwart op mijn nagels, maar met al die verschillende kleurtjes voor mijn neus heb ik toch wel last van keuzestress.

Bloggernet team

Iedereen die betrokken was bij de organisatie van het We Brand 2gether event. V.l.n.r: Sofie en Abby van Stick To The Brand, Selina van Alter, Joyce van Just Like Sushi, Eva van Bloggernet, Cindy van COTTDS, Vivian van Bloggernet, Aranka van Fit Girl Code en ikzelf van Cotton & Cream.

Food workshop Cotton & Cream ‘Be fashion, taste fashion’ was het thema van de workshop die ik heb gegeven. Heerlijk om mijn kennis en tips met alle aanwezigen te delen, hier word ik nu een blij mens van!

Bloggernet workshop

Na de workshops was het tijd voor drankjes, cheers! Naast cocktails waren er ook frisse en dorstlessende drankjes van Iam  Super Juice aanwezig, die kon ik na de workshop wel gebruiken.

Instagram styling tips

Hoe maak je nu een goede flat lay? Cindy legde dit haarfijn uit met behulp van deze props. Inclusief een super mooie BH van Hunkemöller. Die wil ik hebben! En de rest van de flat lay trouwens ook.

Comma

 

Printjes en pastel, een aantal trends uit de nieuwe collectie van Comma. Als ik deze pumps zie, kan ik alleen maar hopen dat de winter snel voorbij is.

Cocktail workshop Ketel One

Een goede cocktail maken, dat vraagt om liefde en focus. Om de kneepjes van het cocktailvak uit te leggen, gaf Ketel One een workshop. En daarna werd er geproost, sowieso het lekkerste onderdeel.

A Piece of Finland

A Piece of Finland is een Finse design shop & coffee corner in Amsterdam. Vanaf juni afgelopen jaar zijn ze trouwens ook in het bezit van een webshop. Tijdens het event liet het toffe merk een aantal van hun hebberigmakende spulletjes zien.

Voor meer informatie en alle andere foto’s van het  evenement, zie: webrand2gether.nl.

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Wauw, wat lijkt me dit een super tof event. Heel gaaf dat je een workshop hebt gegeven, zou ik graag bijgewoond hebben :)

Reactie plaatsen