Dit is hét Halloween feestje van 2017 + shoptips voor een outfit

Al twee keer eerder organiseerde de creatievelingen van Fat Kids Cake een heerlijk Halloweenfeest en dit jaar mogen we weer. De mannen van Fat Kids Cake hebben de handen in een geslagen met Duke of Tokyo en Absolut om op zaterdag 28 oktober een feestje te vieren waar je de rillingen van krijgt. Het thema is Memoirs of a Dead Geisha. Een ode aan de Aziatische horror, mystieke urban legende en klassiekers als Ringu. Die ene film die we kennen als The Ring. Weet je nog; dat meisje met dat lange zwarte sluike haar? Juist. Die ja. Hieronder vind je outfit-inspiratie + shoptips!

Halloween projectiel

Dus zin in een angstaanjagend goed feest met bijzondere aankleding en knappe outfits? Dan moet je erbij zijn de 28e in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam (meer info hier). Vorige jaren transformeerde iedereen tot een waar Mokum Halloween projectiel en ook dit jaar kraakt het brein bij menig feestganger over de looks. Wat trekken we aan? Hoe matchen we het thema in een toffe look en welke kleur heeft de kimono? Alvast in de stemming komen? Vorig jaar was het thema Nightmare on Elementenstraat en niemand leek moeite te hebben met de verplichte dresscode. Je keek je ogen uit! Bekijk hieronder de foto’s en krijg de rillingen. Succes met de look voor aankomende editie.. scroll naar beneden voor onze outfit- en shoptips!

Wat moet je dit jaar aan?

1. The Ring horror meisje

Je kunt natuurlijk als een eng horror meisje; gebaseerd op de creepiest chick ooit uit The Ring – klik hier.

2. Levensechte voodoo
Of ga als levensechte voodoo met een Aziatisch tintje: klik hier

 

3. Creepy geisha

Of ga voor een creepy, maar sexy geisha look: klik hier

4.  Go vintage!
Liever je eigen outfit samenstellen? Neem eens een kijkje bij Episode of een Vintage Kilo Shop, daar hebben we ook al veel satijnen kimono’s gespot!

print
Geschreven door

Bridget van Alphen gaat voor jou op zoek naar de tofste plekjes, de mooiste musthaves en natuurlijk loads of inspiratie. Ze is altijd op zoek naar avontuur, so bring it on!

Geen reacties

Reactie plaatsen