LAST MINUTE X-MAS MAKE-UP INSPIRATIE

Glinsterende outfit: check. Schitterende kerstboom: check. Goddelijk eten: check. IJskoude bubbels: check! Nu alleen dat knallende make-upje nog… Voordat we met z’n alle aan tafel schuiven, vind je hier nog wat last-minute beauty inspiratie. Want ken je de Genius app van L’Oréal al? Ik ben hier sinds een tijdje verslááfd aan. Je kunt hiermee ontelbaar veel make-up looks op je gezicht “oefenen” (zonder eruit te zien als een clown en 10 reinigingsdoekjes om de make-up er weer af te halen) en heel gemakkelijk zien of deze look bij jou past. Probeer de make-up looks van Doutzen Kroes, Lara Stone en Eva Longoria uit. Of die van mij, want sinds een week heb ik mijn eigen Cotton & Cream’s fashionable make-up look in deze geniale app!

Make up look cotton & cream

Het is een feestelijke make-up look met knallende ogen en vuurrode lippen, zoals afgebeeld op de foto. Ik ben hier best een beetje trots op, want sta tenslotte naast uber-beauty Doutzen in deze coole app te shinen mét mijn eigen signature make-up look genaamd “Mysterious Glam”. Of ik lang over de look na heb moeten denken? Nee, helemaal niet. Ik vind namelijk dat je met de feestdagen best een beetje extra mag uitpakken. De donkere oog make-up geeft de look een mysterieuze uitstraling, maar vanwege de glinsterende oogschaduw en knalrode lippen is hij ook heel glamourous en ideaal voor de feestdagen. En de kleuren staan perfect bij zwart, metallic en donkergroen: dé modekleuren voor de feestdagen.

image

Probeer ‘m dus zeker bij jezelf uit, ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt. Mocht je deze geniale app nog niet op je telefoon hebben (shame on you), kun je ‘m hier downloaden.

 

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Wat een mooie look! Ik had nog even wat inspiratie nodig, dus ik ga de app zeker even downloaden.

    • Leuk Romy, jij als beauty gaat dit zeker een fantastische app vinden! Fijne kerst X

  • Heel mooi je look, en de rode lippen staan je goed. Gaaf dat je in de app staat!

Reactie plaatsen