Dit is mijn lichaam na de zwangerschap (+ eerste keer sporten)

Best spannend dit, want in deze video laat ik mijn hele lichaam na de zwangerschap zien. In bikini, waarbij ik vertel over de onzekerheden en veranderingen in mijn lichaam na de bevalling. Ik vind het namelijk belangrijk om hier openheid over te geven want het lichaam van een vrouw is na de bevalling niet (en waarschijnlijk nooit meer) hetzelfde. We kunnen dit nieuwe lijf verstoppen, maar ook omarmen. En iedereen heeft een ander lijf dus het gaat in deze video niet om de hoeveelheid (extra) kilo’s na de zwangerschap, maar of je je wel of niet prettig in je lijf voelt. En wat je daaraan kunt doen. Voor mij speelt sporten daarin een rol. En accepteren dat mijn leven en lichaam na de zwangerschap is veranderd. 

In deze video ben ik 2.5 maand geleden bevallen van mijn dochter en ga dan ook voor het eerst de sportschool in samen met Jorn van Training For Mamas. We laten zien welke sport oefeningen je het beste kunt doen wanneer je gaat sporten na de bevalling en zwangerschap. Want ook aan de binnenkant is je lijf na de zwangerschap veranderd, dus is het belangrijk om rustig te beginnen. Jorn geeft tips en advies! Kijk en sport je gezellig mee? En abonneer je dan meteen op mijn Youtube-kanaal (klik hier).

 

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen