Look: te vroege lentekriebels in mijn bloemen blouse

Toen de zon zich de afgelopen week van haar beste kant liet zien, vlogen de lentekriebels hoppa mijn buik in. Je kent het wel, zo’n onrustig gevoel dat je gewoon dírect het terras op wilt vliegen. Stiekem best irritant, want vervolgens kwam ik van een koude kermis thuis, aangezien het in februari natuurlijk maar een paar graden boven nul is. Nog héél even geduld dus en tot en met maart gewoon zo vaak mogelijk iets met bloemen aantrekken. Want ook qua mode geldt: flower power it is

Flower power

Die lentekriebels kwamen een tikkie onverwachts en natuurlijk veel te vroeg. Nu kijk ik met lichte tegenzin naar de koude dagen die nog gaan komen en heb daarom met mezelf afgesproken om – tot aan de zomer – zo veel mogelijk kleur, bloemen of ander materiaal te dragen waar ik blij van word. Gelukkig hangt er genoeg van dat soort spul in de winkels. En bij bloemen geldt: het liefst all-over, dus met een matching set zoals een pak krijg je bonuspunten. Een jurkje in bloemenprint doet het ook goed. Maar wanneer je dat allemaal iets te bloemig vindt, is een bloemen blouse ook een prima keus. Het liefst één met rushes en een tikkeltje oversized. Van dit exemplaar wordt bijvoorbeeld iedereen blij. Lentekriebels (en complimentjes) gegarandeerd!

Bloemen blouse: H&M
Jeans: Levi’s
Loafers: Gucci
Ringen: Route 508
Oorbellen: H&M


print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen