LOOK: BLOUSE MET OPEN RUG, OF OMGEKEERD AAN?

Soms wordt een kledingstuk van je dromen gewoon in je schoot geworpen. Deze witte blouse met open rug – waarvan je zou denken dat ik ‘m verkeerd heb aangetrokken – is daar een voorbeeld van. Hij lag daar gewoon voor het oprapen bij de ZARA een paar weken geleden, afgeprijsd nog wel. Gewoon voor míj bestemd dus. 

Warme benen: check

Naast de oversized blouse met open rug, draag ik hier ook mijn (nu al) favoriete winterlaarzen. Want overknee boots daar raak ik gewoon never-nooit-niet op uitgekeken. Ze zijn warm en geven zelfs het meest saaie outfitje een spannende draai. Deze laarzen van Omoda hebben een perfecte lengte en hak, bovendien zit er een rits aan de zijkant. Lijkt vanzelfsprekend, maar is het niet. Ik heb ze al wel eens terug kunnen sturen of nauwelijks uitgekregen. Normaal shopte ik mijn schoenen altijd op mijn laptop via de website, maar de webshop heeft nu ook een nieuwe Omoda-app. Handig!

Rok met strik

En dit rokje, die wordt vastgemaakt met een strik aan de voorkant, is ook zo’n item waarvan ik nu al weet dat ik het deze winter tot aan gaten toe ga dragen. Ook leuk met een sweater, oversized blazer en enkellaarsjes.

Blouse: ZARA
Laarzen: Via Vai via Omoda
Rokje: ZARA
Roze fake fur jasje (vorige collectie): Pepe Jeans 
Tas: Chanel

blouse-met-open-rug3 blouse-met-open-rug blouse-omgekeerd-aan1 blouse-met-open-rug4 blouse-met-open-rug1 blouse-omgekeerd-aan omgekeerde-blouse1 blouse-met-open-rug2 blouse-met-open-rug5 omgekeerde-blouse

Pics by: NickyInsideOut

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen