Look: broek met parels & hallo decolleté

Ondanks dat ik een lichte mode-obsessie heb voor alles met een open rug, blote schouders of een cut-out detail, heb ik het decolleté ook weer opnieuw uitgevonden. Dus eigenlijk alles waarbij een beetje skin te zien is, vind ik meer dan fijn. Wél altijd classy en netjes gecombineerd, want een ordinaire look is het laatste wat we willen. Daarom draag ik deze top met decolleté met een broek met parels: de trend van nu.

Trend: kleding & parels

Coco Chanel droeg dagelijks parels en gelukkig weten de merken van nu, van Gucci tot en met ZARA, ook goed raad met de chique schatjes. En tegenwoordig zie je parels niet alleen terug in accessoires en sieraden, ook op kleding worden ze verwerkt: vrouwelijk, chique en speels. De broek die ik in deze look draag, heeft aan de zijkant een flinke rij met parels. Leuk voor de winter, maar ook zeker nog helemaal on trend aankomende zomer. Scoor dus snel die schoenen (hakken met parels!), dat denim item of die broek met parels, je gaat er geen spijt van krijgen.

Top met v-hals: ZARA
Broek met parels: ZARA
Tas: vintage Chanel
Sieraden: Route 508

 

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Ik vind de broek super! Mag ik vragen hoe hij valt qua maat? Ik ben best smal bij de taille dus heb daar vaak een xs nodig! Maar twijfel toch wel een beetje! Alvast bedankt!
    Liefs

Reactie plaatsen