Look: zakelijk en sexy tegelijk met een blazer als jurkje

Soms heb je van die dagen dat je zin hebt in wat extra’s op kantoor. Geen saaie broek met een slaapverwekkende blouse, maar een beetje sexyness in de outfit. Waarin je je op en top vrouw voelt. Een blazer als jurkje kan dan een uitkomst zijn. Want dit item is zakelijk en een tikkeltje spannend tegelijk. Op het eerste gezicht, wanneer je alleen de bovenkant bekijkt, lijkt de outfit namelijk heel braaf. Maar wanneer je naar beneden kijkt, zie je onder de blazer een stel mooie benen schitteren. Verleidelijker wordt je office look niet! 

Een office look die óók fijn is voor de borrel

Nu we nog genieten van de zachte dagen in de herfst, kan die jeukende panty of dikke maillot prima thuis blijven. Vooral met een paar zwarte, suède overknee laarzen kun je nu nog goed de deur uit. Wanneer je je daar niet comfortabel bij voelt (op een advocatenkantoor zijn de ‘regels’ natuurlijk anders dan bij een PR bureau) dan kun je er zeker een panty onder dragen. En een paar chique loafers, stoere laarsjes of knappe hakken maken dit ‘blazer jurkje’ vervolgens helemaal af. Deze sexy office look doet het trouwens ook goed in de kroeg. Fijn, want ik neem aan dat je de werkdag daar vandaag afsluit?

Blazer jurkje: Topshop
Laarzen: Omoda.nl
Tas: Chabo bags

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen