LOOK: DE WERELD DOOR EEN CHAMPAGNE BRIL

Yup, dat zie je goed. Ik draag een bril. Naast dat het goed is om de ogen van een lenzendrager af en toe wat rust te gunnen, ziet de wereld er door deze champagne-kleurige bril van Ace & Tate helemaal niet slecht uit. Dat brillen alleen worden gedragen door nerds, stuudjes en slechtzienden is natuurlijk al heel lang achterhaald. Maar met dit exemplaar ben ik volledig overtuigd dat een bril de perfecte accessoire is om een outfit af te maken. Dit montuur met de naam Lily had ik meteen in het vizier vanwege de klassieke, minimalistische en tikkeltje oversized “cat-eye” vorm. Daarnaast ontglipt de bril niet aan de aandacht vanwege de bijzondere champagne kleur, en is daarentegen wel zo bescheiden en clean dat hij vooral de ogen laat spreken. En tsja, de wereld bekijken door een bril geïnspireerd op mijn favoriete drankje, daarmee kun je sowieso niet de mist in gaan.

Ace & Tate heeft de “brillen wereld” een paar jaar geleden aardig doorbroken, aangezien het merk als een van de eerste écht toffe brillen verkocht voor mini prijsjes. Voor minder dan honderd euro heb je al een hippe bril op sterkte. Bij de start had Ace & Tate een webshop en een podium bij conceptstore Hutspot, nu heeft het brillenmerk haar eigen winkels in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Denk je er al een tijdje aan om die gedateerde TV-kijk-bril te vervangen voor een hipper exemplaar om óók buitenshuis te dragen, is het dus zinvol om eens bij Ace & Tate binnen te wippen. Oh, nog iets anders, wat vind je trouwens van mijn nieuwe sleeveless vest? Dol ben ik erop!

Bril: Ace & Tate | Sleeveless vest: Ready to Fish by Ilja | Laarzen: Omoda.nl

Ace & tate doorzichtige bril4 Ace & tate doorzichtige bril2 Ace & tate doorzichtige bril3 Champagne bril Ace & tate doorzichtige bril1 Ace & tate doorzichtige bril5 Ace & tate doorzichtige bril

Pics by: bag at you

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Die bril staat je super! De rest van je outfit vind ik ook heel leuk!

  • De bril staat je geweldig! En in combinatie met je outfit nog beter!
    Love it! Liefs Iep xo

  • Zo gaaf! Heel wat anders en zo mooi ook. X

Reactie plaatsen