LOOK: DROOM LOAFERS & VELVET VERSLAVING

Velvet, oftewel fluweel is toch wel dé trend van dit moment. Van je bank tot aan je schoenen, de luxe en lichtglanzende stof is niet weg te denken uit het huidige mode (en interieur) beeld. Vandaag draag ik een roze fluwelen top en combineer ‘m met loafers. Ook een trend waar je dit seizoen niet omheen kan. Oh, en een lammy coat, nog zo’n onmisbare must-have deze winter. 

Verslavend fluweel

Wat zo leuk – en misschien ook wel zo verslavend – is aan velvet? Dat het in ontelbaar veel kleuren in de winkels ligt. En bovendien terugkomt in zowel schoenen, tassen, jasjes, broeken, tops en sieraden. Niet elke stof leent zich hier natuurlijk voor. Velvet in een kleurtje is lekker eye-catching maar tegelijkertijd stijlvol, dus perfect om in de winter mee uit te pakken. Dus ik word er zó hebberig van. Ik spotte bijvoorbeeld dit fluwelen jasje van Mango in okergeel en deze rode fluwelen overknee laarzen van ZARA, zo cool. Voor deze look draag ik een fluwelen body, in een prachtige roze kleur. Ik draag ‘m nu op een jeans, maar hij staat ook mooi in combinatie met een leren (koker) rok.

Gucci loafers

En dan de loafers. Eigenlijk zijn deze platte schoenen al jaren onmisbaar in onze schoenenverzameling, maar dit seizoen zijn ze de hero’s aan onze voeten. Ook ik ben fan, omdat ik mijn hakken het liefst afwissel met platte schoenen waarmee ik óók werkgerelateerde netjes op een afspraak kan verschijnen. Daarom heb ik wat meer geïnvesteerd in deze Gucci loafers. Het zijn klassiekers, dus je raakt er niet snel op uitgekeken. En Gucci…tja, daarvan staan sowieso nog flink wat dingen op mijn wishlist.

Top: ZARA
Loafers: Gucci
Lammy Coat: ZARA
Broek: Levi’s

gucci-loafers5 gucci-loafers6 gucci-loafers9 gucci-loafers3 gucci-loafers8 gucci-loafers2 gucci-loafers gucci-loafers1 gucci-loafers4

 

 

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties

Reactie plaatsen