Look: mijn snelle maar succesvolle fashionweek outfit

Totaal verwilderd kwam ik aan op het terrein van de FashionWeek in Amsterdam, want de reistijd had ik natuurlijk weer verkeerd ingeschat met als resultaat: veel te laat vanuit huis vertrokken. Of was ik te lang met mijn highlighter in de weer? Hoe dan ook, ik was te laat. En toen ik net op het jaarlijkse mode feestje arriveerde en mijn rok nog aan het rechttrekken was, sprak de lieve Annabelle me aan. Mag ik je op de foto zetten voor de ‘look of the day’ van Amayzine? Eigenlijk had ik nog een borstel en een lipstiftje nodig, maar ik ging ervoor. En omdat deze jurk toch wel een van mijn favo’s is van dit moment, leek het me niet verkeerd deze foto’s – Annabelle, je hebt talent – met je te delen. 

Belachelijk grote parels in mijn oren

Dit gestreepte jurkje zit dus héérlijk en door de combi van zwart-witte streepjes en ruches mag hij er qua looks ook wel wezen. Ik maakte ‘m af met belachelijk grote parels in mijn oren. Want over die brave, kleine parels die je tante in haar oor heeft, daar hebben we het niet meer over. Nee, parels zijn tegenwoordig helemaal terug van weggeweest, draag je namelijk ook op schoenen en kleding (zie mijn broek met parels hier) én met hangers in je oren dus. Vooral in combinatie met streepjes doen ze het goed. Dat blijkt, want deze snelle outfit (eigenlijk vond ik ‘m iets te casual voor FashionWeek) mocht op de kiek voor Amayzine. Dat stukje kun je trouwens hier teruglezen.

Jurk: ASOS
Oorbellen: ASOS
Ringen: &Other Stories
Schoenen: Omoda
Tas: Chanel vintage

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Aaaaah, wat heb je een geweldig outfit aan zeg!!

Reactie plaatsen