Look: de mooiste jurk van deze zomer

Om de zomer met pijn in mijn hart maar in stijl af te sluiten – want waarschijnlijk is dit het laatste zonnige lookje van 2018 op Cotton & Cream, heb ik een bijzondere jurk aangetrokken. Bijzonder, omdat dit de jurk is die ik droeg tijdens de bekendmaking van mijn zwangerschap op Instagram én omdat dit gewoon de mooiste jurk is die ik deze zomer in mijn kast had hangen. De pastelroze jurk is bezaaid met gele bloemen, heeft een perfecte lengte en is qua model multi-functioneel, ideaal mét en zonder baby bump. 

Golden hour

De foto’s zijn geschoten tijdens een zonnige avond in Ibiza, waar ik op uitnodiging van Gin Mare was. Helaas was de timing net wat onhandig, waardoor ik de heerlijk G&T’s moest laten staan, maar dankzij de Spaanse hapjes, ontspannen sfeer, zonnige view en non-alcoholische drankjes heb ik toch kunnen proeven van de mediterraanse lifestyle waar ik zo van houd. En deze maxi dress past perfect in dat plaatje. Volgens mij was het ook nog golden hour. Je weet wel, het moment wanneer de zon laag staat en hij een warme gloed op de huid geeft. Fotografen worden hier wild van, want dat licht voegt een extra potje magic aan de foto toe.

Maxi dress: ASOS
Rieten tas: Kayu

 

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen