LOOK: GEWAAGDE OUTFIT MET EEN VLEUGJE ROCK

Toen ik naar buiten liep in deze combinatie dacht ik heel even “oef best gedurfd, kan het wel?”. Maar nu vind ik het wel een tof lookje. Soms is het namelijk leuk om wat risico’s te nemen. Een print op print, verschillende stijlen bij elkaar of een ongewone kleurcombinatie. Want eigenlijk is er tegenwoordig bijna niets wat écht niet kan. Ok, laten we de witte leggings en Boef-truien even buiten beschouwing houden.

Signature pieces

Vroeger, toen ik nog aan de hand van mijn moeder ging winkelen, had ik nooit durven dromen dat er ooit een Chanel-tas om mijn arm zou bungelen. Dat was duur, onbereikbaar en alleen voor de gróte fashiolista’s. Maar na flink wat sparen (en weken van droog brood en bonen uit blik) heb ik twee beauty’s met de beroemde C in mijn bezit. En tróts dat ik daarop ben. Vandaag mag ik er eentje lenen, een knalgele van designer-vintage.nl. De plek om een vintage it-bag te scoren of een paar designer killer-heels voor een mooi prijsje op de kop te tikken. En dat is fijn, want zo’n signature piece kan zelfs een simpele outfit een enorme upgrade geven.

Vleugje rock

Vandaag breng ik de Chanel in de mix met een rock-achtige outfit. Met een blouse met legerprint, een t-shirt met Rolling Stones opdruk en een leren rok met studs. Die laatste heb ik nét gescoord en oh wat denk ik dit item veel te gaan dragen. Overigens kun je niet om de camouflageprints heen en zijn ook de ‘rockband’ t-shirts niet weg te denken uit het huidige modebeeld. Voel je je overigens niet schuldig wanneer je zo’n shirt draagt en helemaal niet van rockmuziek houdt. Ook ík draag ‘m gerust terwijl ik naar Justin Beeber luister.

T-shirt Rolling Stones: Stradivarius
Rokje: ZARA
Blouse: Stradivarius
Gympen: Converse via Omoda.nl
Tas: Designer-Vintage.nl 
Horloge: Gc watches
Band t-shirt8 Band t-shirt Band t-shirt7 Band t-shirt1 Band t-shirt9 Band t-shirt3 Versie 2 Band t-shirt6

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties

Reactie plaatsen