Look: dit is het glitterjurkje dat wél lekker zit

Zelf ben ik soms een soort ekster als het om mode gaat, alles wat glittert, glimt of schittert daar word ik blij van. Rondom de feestdagen grijp ik dan ook elke gelegenheid aan om iets met een hoog bling-bling-gehalte aan te trekken, maar op andere momenten in het urkaar ben ik ook niet vies van een glittertje. Ik vind bovendien dat we in Nederland best wat meer glamour kunnen gebruiken. Het enige nadeel van al die glitters en pailletten op je lijf: het zit niet bepaald lekker. In dit jurkje zijn de glitters verweven in de stof, waardoor hij wel heel fijn en comfy aan je lijf zit. En gelukkig liggen er tegenwoordig veel van dit soort glitterstofjes in de winkels.

Het jurkje waar je extra in kunt groeien, uhm eten

Zoals je ziet begint mijn buik aardig te groeien en zit ik inmiddels al bijna in week 37. Grappig, want ondanks dat ik dus hoogzwanger ben komt dit jurkje opnieuw gewoon uit de normale collectie, zoals eigenlijk 99% van de kleding die ik op dit moment draag. Als ik 1 tip kan meegeven aan zwangere vrouwen is dat dan ook: investeer niet te veel geld aan positiekleding – of hoe ze dat ook noemen – die je daarna nooit meer draagt. Koop een zwangerschapsbroek wanneer je een jeansdrager bent, en zoek verder leuke truien, jurken en vesten uit de normale collectie die je na de zwangerschap ook gewoon aan kan. Een tikkie oversized is helemaal on trend, met een riempje net boven je buik breek je het geheel een beetje en veel stoffen rekken gewoon mee en vallen mooi om je buikje. Zoals bij dit jurkje van My Jewellery het geval is. Fijn, want dan hoef je je tijdens het Kerstdiner alleen nog te concentreren op alles waarvan je gaat smullen. Lang leve flexibele stoffen, want ook voor extra eten is in dit jurkje plek.

Jurkje: My Jewellery – zie deze link voor meer jurken.
Laarzen: Steve Madden
Tas: Chanel

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen