LOOK: KLEURRIJK VIETNAM

De afgelopen drie weken heb ik een reis gemaakt door Vietnam. Van noord naar zuid liet ik me betoveren door de prachtige zeerotsen in Halong Bay, het kleurrijke pittoreske stadje Hoi An en het bruisende Ho Chi Minh City. Zonder besef van tijd door de straten slenteren, jezelf onderdompelen in de prachtige cultuur en al het moois in je opnemen. Dat is voor mij pure ontspanning. Dit vereist wel een comfortabele outfit. Deze lange rok van Brandy Melville heb ik in Vietnam veel gedragen. Het is gemaakt van een dunne, soepele stof en voelt lekker luchtig door de hoge split. Deze rok combineer ik het liefst met een simpele crop top. Omdat de rok en top qua kleur ‘basic’ zijn, draag ik een felgele ketting gemaakt van touw, turquoise gekleurde houten armbanden en fluorgele nagellak.

IMG_3002 IMG_2991 IMG_3041 IMG_3042

Crop top: Brandy Melville | Rok: Brandy Melville | Slippers: Havaianas | Ketting: Fab Fashion | Armbanden: H&M

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen