Wanneer de kou ons land binnendringt, zoek ik steun en toeverlaat in stoffen. Veel stoffen! Dit grote, lange vest is daarom mijn grootste vriend dit seizoen. Ik wóón bijna in dit heerlijke kledingstuk! Een maand geleden zag ik een lang donkergrijs vest hangen bij Filippa K en ik was helemaal verliefd. De lengte van het vest vond ik zo cool! Toen ik daarna de H&M binnenwandelde zag ik dit, vrijwel identieke maar veel goedkopere, exemplaar. Toen heb ik toch maar voor de budgetversie gekozen. Ik draag hem overal: thuis op de bank met sloffen, naar een afspraak met nette schoentjes en tijdens een middagje winkelen met fijne sneakers. Hier heb ik gekozen voor een rustige, casual look met een combinatie van grijs- en wittinten. De schoenen met panterprint en lakleer zijn de eye-catchers. Ook zo’n multifunctioneel item dat je zeker moet aanschaffen: een gebreide haarband! Dit beschermd je oren tegen de vrieskou en is een van de leukste accessoires deze winter!

Lang vest Lang vest shoppen Lang vest shoppen Lang vest shoppen Lang vest shoppen

Vest: H&M | Broek: Levi’s | Blouse: Zara | Schoenen: Marc by Marc Jacobs | Haarband: H&M

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen