LOOK: NYE PARTY DRESS

Er is één ding wat volgens mij niet mag ontbreken in je outfit voor oud & nieuw, en dat zijn glitters. Of iets met glans, dat is een party-proof alternatief. Zilveren- of goudkleurige stof, pailletten of glimmende kraaltjes, bijvoorbeeld. Bij voorkeur gecombineerd met een blote rug of blote schouders: het decolleté anno nu!

In de look van vandaag zie je mijn party dress voor nieuwjaarsnacht, een jurkje van de ZARA met een open rug en – hoe kan het ook anders – een stof met zilveren glitters. Wat ik zo tof vind aan dit jurkje, zijn de lange mouwen en de kleine col in combinatie met het open deel aan de onderkant van je rug. Aan de voorkant is het een redelijk “braaf”  jurkje, maar wanneer je omdraait wordt je verrast door de half blote rug.

Voor mij is dit de ultieme party dress om het nieuwe jaar in te luiden. Dit jurkje is op dit moment trouwens in de SALE, dus perfect wanneer je last minute nog iets feestelijks wilt scoren! De party-look maak ik compleet met een clutch met studs voor een stoere touch, een gouden statement ring (zilver en goud kun je wat mij betreft prima combineren) en een paar rood gestifte lippen. Ready to party! Heb jij je feest outfit al klaar liggen?

Jurk: ZARA | Ring: Bershka

Jurkje oud en nieuw2 Jurkje oud en nieuw3 Jurkje oud en nieuw4 Jurkje oud en nieuw

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties

Reactie plaatsen