Look: onschuldig in pastel met bloemetjes

Vroeger droeg ik de dag nadat ik in de lampen had gehangen altijd een extra nette outfit. Gewoon, om mezelf the day after iets beter te laten voelen. Noem me een wolf in schaapskleding, maar het werkte. Tegenwoordig ben ik een heel stuk braver en draag ik regelmatig – ook bij goed gedrag – een lief outfitje. Zoals deze outfit in pastel met bloemetjes. Een transparante top met geborduurde bloemen is helemaal on trend en poederroze smaakt ook naar meer. Deze outfit shop je dit weekend trouwens met korting, lees hieronder verder!

Een ondeugend randje

De trends waar ik deze lente blij van word, hebben allemaal een lief en romantisch karakter. Roze en lila tinten, ruches en ruffles en heel veel bloemen. We gooien dit natuurlijk wél in de mix met iets meer brutale items. Denk aan stoere sieraden, statement zonnebrillen en het liefst hier en daar wat bloot. Want de totale look mag best een rauw randje hebben, lief met een knipoog is namelijk veel spannender. Daarom combineer ik deze outfit met een opvallende, rode zonnebril en zilveren sandalen. Mocht je het gemist hebben, rood en roze is dé kleurcombinatie van dit moment.

Fashionchick shopping days

De bloementop is gemaakt van een witte transparante stof en er zijn allemaal kleine bloemen en bladeren op geborduurd, ik vind het prachtig. Het poederroze rokje is gemaakt van imitatie leer (of hipper: ‘vegan leer’) en zit bovendien heel lekker. Ik heb deze items gevonden in de webshop van My Jewellery, daar vind je leuke en betaalbare sieraden, accessoires en kleding in fijne kleuren en printjes. Extra leuk: dit weekend tijdens de shopping days (29 april 00.00 uur t/m 30 april 23.59 uur) shop je deze items via Fashionchick.nl met 20% korting. My Jewellery is één van de deelnemende webshops waar je de korting pakt, maar er zijn er nog veel meer. Scheelt je dus al gauw een rondje rosé op het terras.

Bloemen top: My Jewellery
Poederroze rokje: My Jewellery 
Rode zonnebril: Dolce & Gabbana
Zilveren sandalen: ASOS
Bloemen ring: & Other Stories

 

 

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen