Look: helemaal verliefd op deze nieuwe overknee laarzen

Casual poseren in hysterisch New York, op een druk zebrapad met een klein, trappelend meisje in je buik, why not? Nu moet ik eerlijk zeggen dat een week New York zwanger een iets andere ervaring is dan niet-zwanger (bekijk hier de video over mijn New York reis) omdat je die lekkere cocktails, oesters en tuna tartare moet laten staan én je energielevel een stuk lager is, maar de trip is zeker niet minder leuk. En in deze outfit had ik – ondanks die dikke buik en dat saaie Spa’tje in mijn hand – weer helemaal die sex in the city-vibe te pakken. Het lijkt me duidelijk dat dit vooral komt door deze fantastische rode overknee laarzen. 

Rode overknee laarzen

Julia Roberts wist ook wel raad met overknee laarzen en combineerde ze in de film heel graag met sexy rood, maar we zijn er denk ik allemaal wel over eens dat die totale look een beetje too much was. Wanneer je het goed combineert, zijn overknee laarzen in de mix met rood juist wél een hele goede match. Vrouwelijk, krachtig en super stijlvol. Vooral dit seizoen, want rood is dé kleur van dit moment en ook overknee laarzen zijn in modeland niet weg te denken. En ik ben helemaal verliefd op deze rode overknee laarzen van Steve Madden vanwege de perfecte donkerrode kleur, fijne (niet al te hoge) hak en mooie stof. Ik combineer overknee laarzen het liefst met een casual, oversized sweater of een nette, ‘preppy’ outfit zoals het zwart-wit jurkje wat ik op de foto’s draag. Dit a-lijn jurkje van ZARA is ook op mijn lijf geschreven, want mijn buik past er perfect in en ná de bevalling kan ik ‘m ook nog steeds aan. En ik vind de blouse-mouwen helemaal leuk. Perfect voor naar kantoor, een zakelijke afspraak, maar ook voor een etentje. Heb jij al overknee laarzen in huis?

Jurkje: ZARA
Laarzen: Steve Madden
Oorbellen: ZARA

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Super mooie look!!! Komt er ook een artikel met leuke outfits voor de feestdagen?

Reactie plaatsen