LOOK: ROOD, RODER, ROODST

Rood is de kleur van mijn gestifte lippen, veel te hoge pumps en mooiste lingerie setje. Rood staat namelijk voor passie, liefde en hartstocht. Ooit is mij verteld dat wanneer je een date hebt, het dragen van rood een goede zet is. Grote kans dat je hiermee jouw date om je vingers windt. Los van welk gevoel rood in ons oproept, heb ik rood altijd een mooie kleur gevonden. Ik was dan ook direct verliefd op de rode top van Sandro die ik draag op de foto’s. Als je goed kijkt zie je dat de stof een subtiel patroontje heeft, wat het item extra bijzonder maakt. En omdat de onderkant van de top iets naar buiten loopt, accentueert dit model je taille. Heel vrouwelijk en chique!

Omdat rood een knallende en intense kleur is, combineer ik dit vrijwel altijd met denim, witte of zwarte basics. Ook goud vind ik heel mooi matchen met rood. Zelfs de grootste ijskonijn kan deze warme kleurcombi toch niet weerstaan? De gouden sieraden die ik in deze look draag, zijn van Tommy Hilfiger. Ze hebben een mooie sieraden collectie waarvan ik mijn favorieten heb geselecteerd. Een roségouden ketting met ronde hanger, een ring met mooie details en een stoere schakelarmband. De herkenbare Tommy-kleuren komen subtiel terug in de armband, en combineren goed met de rode top. Ik word gelukkig van een vleugje rood in het modebeeld deze winter, en jij?

Top: Sandro | Broek: ZARA | Sieraden: Tommy Hilfiger | Tas: Chanel

Tommy Hilfiger sieraden6 Tommy Hilfiger sieraden1 Tommy Hilfiger sieraden5 Tommy Hilfiger sieraden9 Tommy Hilfiger sieraden2 Tommy Hilfiger sieraden3 Tommy Hilfiger sieraden8 Tommy Hilfiger sieraden7 Tommy Hilfiger sieraden4

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
 • Mooie top!:)

  xx Laura

  • Hi Laura, dankjewel! :)

 • Looking good! Hele mooie top! Ik hou ook van rood en voel me altijd net wat meer powerfull als ik rood draag!

  • Ha Jorinde, dat heb ik nu ook! Een krachtige kleur voor power vrouwen ;-) Lfs!

 • Wauw! Rood staat je super!

  Liefs,
  Anouk

  • Hi Anouk, dankjewel voor je berichtje, lief!

 • Mooie look, je Chanel tasje staat er ook heel cool bij!

  • Thanks Kiki, dat is stiekem mijn grote trots haha. Fijne zaterdag!

 • Ziet er echt een feestelijke outfit uit! Leuk idee voor Kerstmis!

  • Ha Valerie, ja lekker Kerst kleurtje toch ;-) Nu al zin in de feestdagen! Thanks voor je berichtje, lfs!

 • Wat een prachtige top, dat rood staat je echt heel mooi!xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  • Dank je Eva! :)

 • Wauw beauty. Rood is echt een mooie kleur voor je!!
  kus
  http://www.manonmestrom.com

  • Lief, dankjewel Manon! JIj bent ook lekker bezig, ik volg je op Insta! Tot snel X

Reactie plaatsen