Look: véél rushes en een beetje een ‘gekke’ broek

Laten we het even over deze broek hebben. Want: you love it, or you hate it. Wanneer ik een off-day heb en liever niet op straat gezien wil worden, kan ik ‘m beter in de kast laten. Maar wanneer ik wel zin heb in een statement item, voor een feestje, diner of festival, vind ik ‘m te gek. Je mag eerlijk zijn: vind jij ‘m leuk of verschrikkelijk? 

Slimme streepjes

Streepjes vervelen eigenlijk nooit. Net als de luipaardprint valt hij in de categorie prints die vrijwel nooit ‘uit de mode’ raakt. Kies bij een broek alleen nooit voor horizontale strepen, want anders lijkt het alsof je de laatste tijd iets te vaak in de friettent hebt gezeten. En dat is zonde, want verticale strepen laten je benen juist langer en slanker lijken. Vooral wanneer de broek wat hoger in de taille zit en je er hakken onder draagt. Je hoeft vervolgens alleen nog een effen top of blouse uit de kast te trekken, een outfit met streepjes heeft verder namelijk weinig nodig.

Liefde voor rushes

Ook heb ik al een paar seizoenen een enorme crush op rushes (of volant, zoals ze ook genoemd worden). Romantisch, vrouwelijk en lief. Afgelopen zomer zag je ze al veel en dit winterseizoen zijn de rushes naar een next level gebracht. Hoe meer, groter en opvallender, hoe beter. Rushes op de mouwen, op de schouders en aan de voor- en achterkant. Bij de H&M, waar ook deze top van is, heb je héél veel keuze. De gouden ringen met stenen die ik in deze look draag van Route508 passen goed bij de stijl van rushes, aangezien deze sieraden een bohémian tintje hebben. Het Amsterdamse merk ziet de sieraden als ‘treasures for the everyday wanderer’. Rushes en bohémian sieraden doen het nóg beter in de lente en zomer, dus sla ze alvast in.

Blouse met rushes: H&M
Tas: Valentino 
Ringen: Route508
Broek: Ella Zwolle


print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Ik vind ‘m heel tof! Misschien zou ik de hakken nog iets hoger laten zijn, maar de broek staat je wel geweldig. Het tasje maakt het voor mij helemaal af! Malou x

    • Wat leuk om te horen, dank voor je reactie. En inderdaad hogere hakken kan zeker, moet je er wel op kunnen lopen ;)

Reactie plaatsen