LOOK: STOER MET EEN ONDEUGEND TINTJE

Denim & kant, voor mij een mooie mix van stoer en vrouwelijk. En een beetje ondeugend. Want volgens mij is kant nog nooit niet-doorschijnend geweest. Tegenwoordig is het helemaal “OK” om hier niets meer dan een BH onder te dragen. Wel een simpel exemplaar zonder poespas, want hij mag niet te veel afleiden. Een kanten look kan zo’n sexy tintje best hebben, want verder is het imago van deze stof hartstikke lief en romantisch. En laten we eerlijk zijn, zo veel geven we ook weer niet weg, toch?

Maak je geen zorgen, deze outfit draag ik heus niet naar een zakelijke afspraak. Maar wanneer ik op vakantie ben, een etentje met vriendinnen heb of naar een feestje ga, vind ik het best kunnen. Ik ben trouwens gék op de franjes die aan deze kanten top vast zitten én de hooggesloten bovenkant. Nu draag ik ‘m op een high wasted jeans, maar ik vind een doorschijnend item trouwens ook mooi op een nette en wijde zwarte broek. Vertel, zou jij je BH durven laten zien – of draag je liever een hemd onder je kanten top?

Jeans: Levi’s Wedgie
Top: ZARA
Hakken: Unisa via Omoda.nl
Tas: Chanel

Zwart kanten top4 Zwart kanten top2 Zwart kanten top Zwart kanten top3 Zwart kanten top1

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Wat een toffe outfit!! Met zo’n mooie basic bh kan zo’n top gemakkelijk :)

  • is die top nog ergens te verkrijgen? of is het oude collectie.. kan het niet vinden online

    • Hi Willeke, deze top heb ik zo’n 1 a 2 maanden geleden gekocht bij de ZARA (in de winkel in A’dam). Hij zou daar dus moeten liggen (wellicht inmiddels in sale/uitverkocht), maar het proberen waard! Succes en fijn dagje!

  • Op deze manier vind ik het zeker kunnen!
    Wat ik ook heel erg leuk vind is een wit basic oversized boyfriend t-shirt of shirt (nog steeds naar op zoek! Waarom zijn basics altijd het moeilijkst om te vinden?!) met wat zwart kant van een bralette dat eruit komt piepen :)
    xox Lyn

Reactie plaatsen