LOOK: T-SHIRT DRESS

Ben jij een type dat vaker jurkjes en rokjes, of broeken draagt? Ikzelf voel me in een jurkje het meest comfortabel, dit geeft me lekker veel bewegingsruimte! In deze outfit draag ik een t-shirt dress. Comfortabeler kan bijna niet. Dit is namelijk een jurk van “t-shirt-stof” en daardoor aanvoelt als een pyjama! Heerlijk op een relaxte dag, wanneer je behoefte hebt aan zachte stoffen aan je lijf. Deze aubergine kleurige jurk combineer ik met zwart, aangezien ik dit een prachtige, tikkeltje mysterieuze kleurcombi vind. De zwarte gebreide kniekousen in mijn lakleren brogues, maken de outfit wat mij betreft helemaal af. Wat vind jij van een t-shirt dress?

Jurk: H&M | Sjaal: ZARA | Schoenen: Invito

T-shirt dress5 T-shirt dress4 T-shirt dress T-shirt dress2 T-shirt dress3

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Super mooie kleur! Heerlijk inderdaad de t shirt dress!

  • Add Your Comment

  • Oeps, ging iets mis bij mijn vorige comment dus die kan verwijderd worden, sorry! Echt een prachtige look, hele mooie kleuren.

Reactie plaatsen