NEDERLANDS EERSTE BITTERIA GEOPEND

There’s a new bar in town! Campari opent in Amsterdam de eerste ‘Bitteria’ van Nederland, Mercato Campari, een cocktailbar waar alles draait om de bittere cocktail. Het Italiaanse merk begint het pop-up etablissement samen met de eigenaren van de populaire hotspots Hugo’s, Chapter 21 en Franklin.

Nu de bittere gin-tonic en Aperol Spritz ook in Nederland zijn omarmd, is het volgens de initatiefnemers tijd voor de overtreffende trap: de Negroni. Warm, lichtzoet en bitter tegelijk is dit een stoere, winterse cocktail voor de liefhebber met lef. De Negroni is samen met een fijne selectie andere cocktails vanaf 14 november een maand lang te proeven in Mercato Campari aan de Ten Katestraat in Amsterdam.

Mercato Campari is gevestigd in een oud pand aan de Ten Katemarkt in Amsterdam-West. Voor de pop-up bar is een legendarisch tijdelijk barteam opgelijnd. Rob Rademaker, oud-trainer bij de Bols Bartending Academy, gaat er cocktails roeren en schudden samen met Ciro Adriano de Georgio, winnaar van de Gouden Strik Awards 2014.

WIN-ACTIE – gratis cocktails @ Mercato Campari
Wil jij samen met een vriend of vriendin een gratis cocktail drinken in Mercato Campari? Laat dan onderaan dit artikel een reactie achter en ontvang twee vouchers voor een gratis cocktail!

Mercato Campari
Woensdag t/m zondag open
Ten Katestraat 111, Amsterdam
Meer info: facebook.com/mercatocampari

Mercato Campari (2) Mercato Campari

Mercato Campari (3)

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen