Als je me vraagt naar mijn stijl, dan antwoord ik waarschijnlijk iets in de trant van ‘stoer, sexy en colorful’. Maar eigenlijk verschilt dit per dag, want mijn stijl is heel breed. Ik ben dol op torenhoge hakken, gekleurde jurkjes en jasjes, maar ook loop ik regelmatig in een spijkerbroek en een wijd shirt op sneakers. Maar altijd met een spannend contrast. Wat ik het meest uitdagend vind is het mixen van stijlen in één look. De combinatie van chique met sportief bijvoorbeeld, met een eigenzinnig tintje. Hieronder een overzicht van mijn aanwinsten van de afgelopen week, die ik o.a. in Stockholm heb geshopt, en waarin een fijne mix te zien is van kleur, printjes, sportief en chique!

IMG_2105_Fotor

IMG_2109_Fotor IMG_2103_Fotor IMG_2097_Fotor

IMG_2095_Fotor

Shirt links: MTWTFSS WEEKDAY | Shirt rechts: H&M | Ketting: www.fabfashion.nl | Rokje: Gina Tricot | Trui: Gina Tricot | Tas: Chanel

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen