Dit is dé plek voor een unieke, bijzondere (trouw)ring

Of het nu gaat om werpgoud (ik vind dit een briljante naam), een trouwring of een andere reden waarom je een mooie ring verdiend, bij Nadine Kieft ben je aan het juiste adres. De meeste juweliers verkopen namelijk de standaard, tikkeltje saaie en klassieke ringen. Dus wil je iets unieks en creatiefs dragen, handgemaakt van fair trade goud of zilver, dan is een bezoek aan het atelier van Nadine de moeite waard. Ook ik heb hier mijn trouwring gevonden en ben er nog steeds heel blij mee. 

Gouden tip

Voor iedereen bij wie het zover is: gefeliciteerd met je verloving. Je leeft hoogstwaarschijnlijk al maanden op een roze wolk en bent er niet van áf te slaan. Maar misschien heb je een andere reden waarom je een mooie ring verdiend. En zijn de reguliere ringen in de juwelier in de buurt te ‘standaard’ voor je? Wij hebben na lang zoeken de ‘gouden’ tip voor je: Jewellery Nadine Kieft in Amsterdam. Nadine ontwerpt en maakt alle juwelen in haar atelier, en maakt al heel wat jaren mannen en vrouwen blij met haar unieke creaties. Elke ring uit de collectie heeft wel een speciaal detail dat het item extra bijzonder en spannend maakt. En de collectie is ook heel betaalbaar, goedkoper dan bij de bekende juwelier. En je kunt ook een sieraad laten ontwerpen, volledig naar jou of jullie wens.

Motief en diamanten

De gouden trouwring die ik bij Nadine Kieft heb gevonden, heeft een subtiel motief en is omringt met kleine diamantjes. Deze combinatie geeft de ring een spannend effect en je kunt er naar blijven kijken. En ik vind hem helemaal mooi in combinatie met mijn iets meer minimalistische en klassieke verlovingsring. Bekijk hieronder een aantal andere ringen van Nadine Kieft ter inspiratie. Een combinatie van kleurrijke, minimalistische en stoere ringen. Welke past het beste bij jou?
1. Kleurrijke verlovingsringen

 

nadine_kieft-juwelier_1

 

 

2. Bijzondere verlovingsringen

nadine-kieft-verlovingsringen-3 nadine-kieft-verlovingsringen-2

 

3. Romantische trouwringen

nadine_kieft-trouwringen3

 

4. Stoere trouwringen

nadine_kieft-trouwringen-4

 

Nadine Kieft Jewelry
Eerste Atjehstraat 52, Amsterdam (atelier alleen te bezoeken op afspraak)
020 7850193 / 06 41826271
Meer informatie: www.nadinekieft.com

nadine_kieft

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties

Reactie plaatsen