Kijkje in de kast bij…Nicky Smol

Dagelijks posten ze de knapste foto’s, dragen de nieuwste outfits en hebben een behoorlijk goed gevoel voor stijl. Deze meiden doen het goed op Instagram en hebben een kast waar je u tegen zegt. Wij gaan ze aan de hand van diezelfde kast proberen te leren kennen. Tijdens het snuffelen in de stapels spijkerbroeken en designer items. We vragen alles wat je wilt weten over de leading ladies op Instagram, van hun favo items tot fashion confessions. Deze week hebben we Nicky Smol gestrikt. Met ruim 16K (zestienduizend) volgers op Instagram, is ze lekker bezig. Ze woont in Den Haag, studeert en geeft adviezen in de Bijenkorf welke jeans het beste bij welke billen passen. Die jeans zien we dan ook vaak terug in haar feed. Lees hieronder verder!

1. Welk item uit je kast is helemaal Nicky?
“Mijn 501 vintage jeans! Ik heb heel veel Levi’s jeans. Daar voel ik me het meest mezelf in.”

2. Wat is je laatste aankoop geweest?
“Een lekkere warme, dikke streepjes trui van Stradivarius.’’

3. Wat is je favo item en welke draag je het meest?
“Ik heb niet echt 1 favoriete item, maar het liefst draag ik een Levi’s jeans met een wit T-shirt.’’

4. Wat is je grootste miskoop ooit?
“Ik moest en zou per se een jeans kopen van Acne Studios, maar ik draag hem nu eigenlijk nooit. De broek was bijna 200 euro maar ik draag toch liever m’n Levi’s.. oeps!’’

5. Haters, but you love it. Welk item?
‘”Dat valt bij mij wel mee geloof ik, omdat mijn style heel erg basic is.’’

6. Wat is jouw verslaving/signature look?
“Witte T-shirts! Ik heb nooit genoeg witte shirts, haha.’’

7. Heb je nog een fashion confession?
“Ik heb inmiddels al zo’n 35 spijkerbroeken, maar die teller blijft maar oplopen. Dat is wel echt een verslaving denk ik.’’

8. Welk item is het meest bijzonder en heeft een verhaal?
“Een aantal items uit mijn kast heb ik uit mijn opa’s kledingkast geplukt, zoals vintage Tommy Hilfiger shirts en grote wollen truien. Deze items zijn heel mooi en omdat ik gek ben op mijn opa zijn ze extra waardevol voor me. Ik draag ze lekker oversized.’’

9. Hoeveel geld geef je gemiddeld aan kleding uit per maand?
‘”De laatste tijd helemaal niet veel, omdat ik niet veel kan werken in verband met school. Wel krijg ik natuurlijk ook vaak dingen opgestuurd, wat echt een luxe is! Dus het bedrag wat ik zelf aan kleding uitgeef valt eigenlijk heel erg mee.’’

10. Waar shop je het liefst?
‘’Levi’s, Acne Studios, Samsoe Samsoe, Ganni en Flattered. En natuurlijk gewoon de Zara en H&M! ‘’

Meer zien van Nicky Smol? Zie: @nickysmol op Instagram. 

print
Geschreven door

Bridget van Alphen gaat voor jou op zoek naar de tofste plekjes, de mooiste musthaves en natuurlijk loads of inspiratie. Ze is altijd op zoek naar avontuur, so bring it on!

Laatste reacties
  • Super leuk artikel! Super leuk dat ze items van haar opa draagt.

  • Erg leuk om te lezen. Fijn stijltje heb je ook Nicky!

Reactie plaatsen