NOEDELSOEP MET PADDESTOELEN

Deze maaltijdsoep kan vegetarisch worden gegeten, maar is ook lekker met biefstukreepjes of kip.

Benodigdheden (voor 2 personen):

  • Bouillonblokjes voor 1 liter bouillon (bospaddestoelen of rundvlees)
  • 100 gram shiitake (in reepjes gesneden)
  • 150 gram kastanje champignons
  • 1/2 rode peper (heel klein gesneden)
  • 150-200 gram noedels
  • 75 gram taugé
  • 1 bosuitje (in ringen gesneden)
  • Verse platte peterselie
  • Eetlepel sojasaus

To do’s:
Breng de bouillon aan de kook en voeg de paddestoelen en rode peper toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes doorkoken. Voeg de noedels toe aan de soep en laat ze in 5 minuten gaar worden. Doe tenslotte de bosui, taugé en peterselie bij de soep en verwarm dit 2 minuten mee. Breng op smaak met de sojasaus.

Noodlesoep met paddestoelen

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen