De perfecte maaltijd voor een zomerse middag of avond in het park is een goedgevulde pastasalade. Heel makkelijk klaar te maken en zowel warm als afgekoeld erg lekker!

Benodigdheden:

  • Pasta schelpjes (of andere soort pasta)
  • Blikje tonijn in water of olie
  • Rucola sla
  • Cherry tomaatjes
  • Blokjes witte kaas (bijvoorbeeld feta kaas)
  • Zwarte olijven
  • Zongedroogde tomaat
  • Pijnboompitjes licht geroosterd
  • Groene appel in blokjes gesneden

To do:
Kook de pasta zoals aangegeven is op de verpakking. Meng de vis, sla, cherry tomaatjes, olijven, zongedroogde tomaat en groene appel door de pasta. Voeg vervolgens de witte kaas voorzichtig aan de pasta toe en maak de salade af met de pijnboompitjes. Een stokbrood met tapenade of pesto erbij en klaar ben je!

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen