Look: waarom poederroze op dit moment mijn lievelingskleur is

Wanneer vrouwen iets in roze of velvet zien, gaat hun hart sneller kloppen. En bij zo’n combi worden fashionista’s dus wild, dat begrijp je. Toen ik dit fluwelen, poederroze jurkje op een regenachtige zomerdag in de winkelruit zag hangen, wist ik dan ook meteen dat hij op m’n lijf geschreven was. Niet alleen omdat fluweel een materiaal is waarin je in de herfst en winter maar al te graag warmpjes rondhuppelt, de poederroze kleur heeft tegenwoordig voor mij ook een extra betekenis. Ben je benieuwd waarom, dan kun je dat in deze persoonlijke video terugzien. 

Perfect voor de baby bump

Omdat ik inmiddels alweer 22 weken zwanger ben, verandert ook mijn lijf. En sinds een week kan ik dat echt niet meer ontkennen of verbloemen: die baby bump is er. En hij groeit elke dag. Dit omslag jurkje wat ik heb gevonden bij Vanila is daarom perfect, omdat de omslag de ruimte geeft om te groeien. Ik kan ‘m nu dragen, over een paar maanden én wanneer ik bevallen ben. En niet onbelangrijk: de stof is heerlijk zacht op de huid. En dat is fijn, want als mommy to be heb je al zo veel lichamelijke ongemakken dat je jezelf het liefst alleen nog maar in zachte, comfortabele stoffen wilt inpakken.

P.S. deze hakken waren de grootste fout van de dag, na een uur kon ik niet meer normaal lopen. Zwanger en (te hoge) hakken dragen is dus géén goed idee. Gelukkig is er nog net genoeg ruimte in mijn schoenenkast om ze te bewaren tot begin volgend jaar.

Poederroze jurkje: Vanila
Tas: Valentino
Schoenen: Kendall + Kylie

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen