COMING SOON: RESTAURANT BREDA IN AMSTERDAM

Als van oorsprong Bredanaar kan ik niet anders dan blij zijn met het nieuws dat drie Bredase chefs, die ook Daalder op de kaart hebben gezet en mede-eigenaar zijn van het succesvolle Guts & Glory, in december een nieuw restaurant openen met de trotste naam Restaurant Breda. Wat we kunnen verwachten van dit nieuwe restaurant aan de singel in Amsterdam zijn bourgondische smaken én Brabantse gezelligheid. Klinkt best goed, toch?

Chefs Guillaume de Beer, Freek van Noortwijk – smeuïg detail: het nieuwe, jongere liefje van Katja Schuurman – en hun zakenpartner Johanneke van Iwaarden openen eind dit jaar Restaurant Breda in Amsterdam. De Parel van het Zuiden, de plek waar het koken op hoog niveau voor hen begonnen is, willen de talentvolle koks met de opening van het nieuwe restaurant naar het noorden brengen. De 27-jarige horecaondernemers beloven culinaire hoogstandjes. Het is een restaurant voor mensen die houden van lekker eten, goede wijnen en  Brabantse gezelligheid.

Kun je niet wachten tot de opening in december? Ga dan naar Guts & Glory voor een lekker voorproefje. Hier heb ik vorige week nog gegeten en was ronduit heerlijk! Benieuwd naar mijn ervaringen bij Daalder in de Jordaan, lees dan de review hier: review Daalder Amsterdam.

Restaurant Breda (open in december)
Singel 210, Amsterdam

Restaurant Breda in Amsterdam

Hoofdfoto: Guts & Glory
Bron foto ondernemers: Bredavandaag.nl

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen