ZA Amsterdam deze herfst open: nieuwe hotspot in De Houthavens

Een internationale keuken met Mediterraan hart, opvallend design en een betoverende cocktailbar, dat is hoe ZA Amsterdam zichzelf aankondigt, want deze herfst opent dit gloednieuwe restaurant haar deuren in de opkomende Houthavens. Deze buurt is in razendsnelle ontwikkeling wat een stroom creatieve initiatieven met zich meebrengt en ZA belooft daar onderdeel van te zijn. Het restaurant gaat zich settelen in een prachtig hoekgebouw met uitzicht op het water. Grote kans dat dit een nieuwe favoriete hang-out wordt van de buurtbewoners én uiteraard de rest van Amsterdam. 

Elegant en onbevangen

ZA – wat ‘in het teken staan van’ betekent – zet alles in het teken van uitgesproken internationale smaken, hoogstaande kwaliteit en sensationele sfeer. Dat belooft wat. Ook in het interieur moet dit terugkomen, en dus wordt het restaurant, de bar en private dining Art Room opgebouwd uit een selectie van bijzondere materialen en indrukwekkende kunst op de muren. Denk aan marmeren tafels, messing details, koraalkeurige stoffen, warme eikenhouten panelen en comfortabele custom meubelen.

Ga mee op reis

Bij ZA kun je terecht voor ontbijt, lunch of diner, en natuurlijk voor een hapje en drankje in de cocktailbar. Van Griekenland tot Portugal, langs Rome en Monte Carlo, en van Marseille tot Barcelona – een versmelting van smaken uit de hele regio kun je hier verwachten. En wanneer de zon ondergaat, nemen de Dj’s hun positie in om de energieke vibe vast te houden. Tot het diepste van de nacht.

ZA Amsterdam
Danzigerkade 4, Amsterdam
Meer info: za-amsterdam.com

  

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen