In dit pop-up restaurant eet je risotto op sterrenniveau

Risotto liefhebbers opgelet! Op dinsdag 9 oktober kun je voor één avond los gaan op de allerlekkerste risotto die je ooit geproefd hebt. In Amsterdam wordt namelijk een pop-up risotto restaurant op sterrenniveau geopend, de Peroni Risotteria. Aan het roer staan de Italiaanse Michelinster-chefs The Costardi Brothers, die hun kookkunsten voor het eerst in Nederland gaan vertonen. 

Risotto met een Michelinster

De geboortestreek van de Michelinster-chefs Manuel en Christian Costardi staat bekend om de speciale Italiaanse rijstbereiding. Ze namen er hun familiehotel in de stad Vercetti over, om zich volledig te storten op de lokale specialiteit. En met succes. want de risotto werd beloond met een Michelinster. Op dinsdag 9 oktober laten ze hun culinaire kunsten zien in de Peroni Risotteria aan de Aambeeldstraat 36 in Amsterdam-Noord (restaurant Hangar). De avond is natuurlijk niet compleet zonder de beste Italo-disco voor de sfeer van La Grande Bellezza. Wil je niet missen lijkt me zo? De Risotteria wordt gepresenteerd door het Italiaanse premium biermerk Peroni, dat de gebroeders speciaal laat overkomen uit de regio Piëmont.

Voor één avond is er de kans om deze befaamde risotto te proeven en een van de 100 plaatsen te bemachtigen in deze unieke pop-risotteria. Klik hier voor reserveringen.

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen