EEN ROMANTISCHE NACHT IN FLORENCE

Wanneer je op honeymoon bent, wil je natuurlijk niet zomaar in ‘een hotelletje’ slapen. Nee, de dagen na je huwelijk lig je lepeltje-lepeltje in een droombed. Om in stijl met je kersverse man de liefde verder te vieren. En tijdens mijn zoektocht op Booking.com naar romantische hotels kwam ik terecht bij een extréém mooi hotel in Florence. Het hoge plafond, het grote bubbelbad, de bijzondere kunst en de mega goede service: hier voelden wij ons koning en koningin. Lees hier meer over dit droomhotel!

Het was flink afkicken toen we hadden uitgecheckt in Florence en weer in ons eigen bed sliepen. Normaal gesproken ligt die uiteindelijk het allerlekkerste, maar na een paar nachtjes in Palazzo del Marchese di Camugliano besef je dat dit echt andere koek is. Allereerst is de kamer zo groot als mijn gehele appartement in Amsterdam. Daarnaast kun je, wanneer je wakker wordt, samen úren naar het extreem kunstige plafond kijken. Om jezelf vervolgens in het mega grote bubbelbad op de slaapkamer te laten glijden. En daarna het ontbijt: OMG. Nee, dit is geen laf ontbijtbuffetje, maar gewoon lekker a-la-carte. En dit allemaal in hartje centrum, dat noem ik puur genieten.

huwelijksreis-hotel

Serieus het beste hotel-ontbijt wat ik in tijden heb gehad!

Toen ik dit hotel in mijn zoektocht via Booking.com tegenkwam, was het meteen liefde op het eerste gezicht. En het leuke is dat je bijna nooit de volle mep hoeft te betalen want vaak zijn er fijne aanbiedingen. Daarnaast vind ik de zoek-functie fijn waardoor ik vaak de tofste pareltjes in het centrum weet te vinden. Bekijk hieronder foto’s van het luxe hotel in Florence. Plus rozenblaadjes in hartvorm en champagne die koud stond. Oef, ik krijg spontaan zin om weer in bed te gaan liggen.

De jacuzzi kon je qua ruimte afsluiten, super knus!

De jacuzzi kon je qua ruimte afsluiten, super knus!

hotel-voor-huwelijksreis4 hotel-voor-huwelijksreis2 hotel-voor-huwelijksreis1

 

luxe-hotel-florence-1

Een andere kamer in dit hotel. Ook niet verkeerd lijkt me zo?

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Wat prachtig zeg! Dat zal een fijne honeymoon geweest zijn!

    • Prachtige plek he? Dat was het zeker! :) thx voor je berichtje!

Reactie plaatsen