Met deze 5 tassen wil je metéén een weekendje weg

Tassen, we zijn er gek op. Of het nu een kleintje is waar eigenlijk alleen je sleutels in passen, of een méga shopper waar we het liefst ook onze tandenborstel nog bij proppen. Tassen zijn altijd de perfecte accessoire om je outfit mee af te maken. En wanneer je een weekendje weg gaat, wil je dus ook een passend exemplaar. Met deze 5 weekendtassen kun je letterlijk en figuurlijk aankomen én kun je extra veel meenemen. Mee terúg bedoelen we natuurlijk. Want wat shopruimte, is wel zo fijn. 

1. Waterdicht

Rains kennen we van die toffe waterdichte regenjassen, maar het merk heeft een grotere collectie dan dat. Kenmerkend voor Rains zijn de waterdichte materialen en het toffe Scandinavische design. Iets waar we sowieso gek op zijn. Deze weekendtas is dus super handig voor een weekendje off to Parijs of Londen, maar mag, niet alleen vanwege z’n functie en stoere look & feel eigenlijk overal wel mee naar toe. Een win! Hij is helemaal niet zo prijzig en er past onwijs veel in.

69.95 – shop ‘m hier. 

2. Liefde op het eerste gezicht

Deze tas van Samsoe Samsoe is echt mijn favoriet. Ik heb hem zelf voor dagelijks gebruik en het is daadwerkelijk een tas waar alles in kan. Als ik voor werk naar besprekingen moet of als we ergens een nachtje overnachten… Al m’n spullen passen in deze tas en hij ziet er nog fancy fashionable uit ook. Hij is volledig van leer dus kan wat zwaarder zijn dan andere weekendtassen, maar och. Dit was liefde op het eerste gezicht.

259,- shop ‘m hier.

3. Terug naar toen

De tas die alle herinneringen van vroeger weer omhoog haalt. Door de old school look van het leer en de geur die je neus vult. Oude herinneringen van toen herleven en het leven van de toekomst beleven. Zeker met deze beauty aan je zijde, welke gewoon bij H&M te vinden is.

179,- shop ‘m hier.

4. Matt & Natt

Deze weekender is de tas die je vader mee zou nemen. En als papa’s kindje, wij daarom stiekem ook. Fancy en chique. Eentje die match bij elke outfit.


210,- shop ‘m hier.

5. Old school

Deze tas is ietwat aan de sportieve kant is, maar ach, die kant mogen we ook best van je zien toch? De sporty girl, perfect voor een weekendje naar de Ardennen. Kies je toch voor Parijs? No worries, de sporty style is op dit moment helemaal hip, dus ook daar flaneer je met deze Napapijri tas.

 

219,99 shop ‘m hier.

Bron hoofdfoto: courtneyannphotography.com

print
Geschreven door

Bridget van Alphen gaat voor jou op zoek naar de tofste plekjes, de mooiste musthaves en natuurlijk loads of inspiratie. Ze is altijd op zoek naar avontuur, so bring it on!

Laatste reacties
  • Oeh, die van matt & natt vind ik erg leuk!

    • Ja die is tof he? Vinden wij ook! :) Thanks voor je berichtje!

Reactie plaatsen