De smaak van…Simone Scheijen

De sportieve Simone Scheijen staat vooral bekend om haar fitte lifestyle (ze sport slechts 6 keer per week), maar ook haar kookkunsten en kledingstijl zijn opvallend smaakvol. Daarom hoort Simone zeker thuis in deze rubriek ‘De smaak van…’. Koken is naast sporten haar grootste passie en ze tovert dan ook elke dag gezonde en lekkere creaties uit de keuken. Heus niet zomaar in de pan gegooid maar qua voedingswaarde perfect in balans, deze vrouw heeft namelijk ook nog een studie orthomoleculaire voeding in the pocket. Maar als je haar vraagt wat er nog op haar wishlist staat, is dat geen mode-item of keukengadget, maar toch echt een vliegticket. Waarheen dan? Ontdek het antwoord hieronder!

1. Wat vind je van het label fitgirl? En zou je jezelf zo noemen?

”Liever niet. Ook al krijg ook ík de stempel. Wat is een fitgirl? En verlies je de titel als je ook wekelijks een flesje wijn opentrekt, losgaat op een plank franse kaasjes of standaard een flinke klodder mayo bij je zoete aardappelfriet neemt? Kijk, daar ga je al.”

2. Wat doe je liever, koken of sporten? Als je móet kiezen.

”NEE! Onmogelijk. Je zult het niet verwachten (ik hang 6 dagen per week in de gym) maar dan ga ik tóch voor koken. Ik zou niet de rest van mijn leven een kant-en-klaar-bakkie op mijn bord kunnen kiepen….’

3. Wat is je meest gedragen kledingitem van dit moment?
”Mijn lululemon broekje… Oké, én mijn nieuwe Levi’s 501 skinny. Perfecte fit, perfecte kleur…”

4. Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
”Sexy chique. Je kunt mij uittekenen in een zwierig jurkje met een leren bikerjacket of mijn vintage levis jackie en boots…”

5. Wat zijn je favoriete (sport & fashion) merkjes?
Lululemon, Deblon, Under Armour, Nike.”
6. Wat staat er bovenaan op je wishlist?
”Ooit waren dat een Rolex en een Chanel tas. Beiden heb ik mezelf cadeau gedaan. Nu moet ik dus op zoek naar een nieuwe nummer 1. Een paar maanden reizen door Australië, mag dat ook?”

7. Wat is jouw go-to sportoutfit?
”Mijn favoriete Lululemon broekje, een sportbh en sportschoenen van Under Armour of Nike.”

8. Wat eet je het liefste voor en na het sporten?
”Ik eet niet voor het sporten. Mijn wekker gaat om 6.15 en om 6.30 zit ik op de fiets naar de gym. Na mijn work-out ontbijt ik het liefste overnight oats met peer en SKYR.”

9. Wat is jouw specialiteit in de keuken?

”Oeh, met mijn beroemde lasagne scoor ik de meeste punten. Het geheim zit in de saus. Geheim dus.”

10. Wat zijn jouw favoriete food hotspots?
”In het weekend plan ik het liefste brunch dates met vriendinnen. In Amsterdam doe ik dat het liefste bij Dignita Hoftuin of de Lobby. Mijn roots liggen in Maastricht, daar plof ik graag neer bij Bijzonder voor het lekkerste zelfgebakken brood belegd met avocado, halloumi en een perfect gegaard eitje. OH! En bij Harry’s. Mocht je het nog niet in de gaten gehad hebben, ik ben niet zo goed in keuzes maken…”

Meer zien van Simone? Check haar website simoneolivia.com of druk op de volg-knop op Instagram
print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen