De smaak van…Tricja Styling

Wanneer iedereen jou kent als Tricja Styling, terwijl je eigenlijk Tricja Cotterrill heet, dan is styling letterlijk jouw middle name. En dat is niet zo gek, want Tricja is een veelgevraagd modestylist voor magazines, TV programma’s en BN’ers. Zelf heeft ze ook een héél prettig stijltje, daarom past deze goedlachse brunette heel goed thuis in deze rubriek. Wat is haar eigen kledingstijl, ultieme styling-tip en waar haalt deze creative bird haar inspiratie vandaan? Lees snel verder en ‘steel’ alle modegeheimen van Tricja!

 1. Wie of wat is jouw grootste inspiratiebron op het gebied van mode & stijl?
Maja Wyh is een van mijn favoriete inspiratie als het op stijl aankomt. Ik vind haar looks echt fantastisch. Ook Caroline de Maigret en de Olsen Twins vind ik een mooie stijl hebben. Via de grote modemerken zoek ik ook veel inspiratie, via magazines of Instagram.”

2. Wat betekent fashion voor jou, waarom word je hier zo blij van?
“Mode betekent voor mij laten zien wie en wat je bent, door middel van een bepaalde kledingstijl. Ik kan heel blij worden van het dragen van mooie kleding en daardoor voel ik mij goed en zelfverzekerd. En dat straal je uit.”

3. Hoe zou je jouw eigen stijl omschrijven? 
“Mijn kledingstijl is rock gemixed met minimalistisch en oversized. Altijd met een stoer randje, en een vrouwelijke & sexy twist.”

4. Wat is het item in je kast waar je het meest trots op bent?
“Oeh lastig, ik heb er meerdere. Maar één van mijn favorieten is een leren jurk van Rika met een grote tulle aan de onderkant.”

5. Wat staat er bovenaan op je shop(wish)-list?
“De Have Nubuck tas van Proenza Schouler.”

6. Wat is jouw ultieme styling-tip, die op iedereen toepasbaar zou kunnen zijn?
“Accentueer je positieve punten waardoor je negatieve punten wegvallen of minder zichtbaar worden. Kies de juiste kleuren die bij je huid- en haarkleur passen. Dit is erg belangrijk. ”

7. Wat zou iedereen wat jou betreft in z’n kast moeten hebben? 
“Een paar goeie basics van mooie materialen, zoals een cashmere trui, een lange wollen jas (die je bijna op alles kan combineren), een goed passende jeans en mooie schoenen vind ik een must. Basic items zijn tijdloos en altijd goed om te combineren met een eyecatcher piece.”

8. Waar shop je het liefst?
“Ik vind de Bijenkorf in Amsterdam erg fijn, ze hebben alle mooie merken onder één dak. Bij Salon Heleen Hulsmann kun je mooie vintage items vinden van alle grote designers en de 9e straatjes heeft veel mooie boutiques waar ik graag kom. Online shoppen doe ik nauwelijks, ik vind winkelen en de kleding in het echt zien en voelen veel fijner. Favoriet merken: Sandro, Acne, Samsøe Samsøe en Avelon.

9. Wat zijn jouw favoriete hotspots in Amsterdam?
Morgan & Mees, Lavinia Goodfood en Coffee & Coconuts.”

10. Houd je van koken? Zo ja, wat is specialiteit?
“Ik vind koken echt verschikkelijk, haha. Ik heb er totaal geen geduld voor en mijn timing is slecht. Ik heb gelukkig een man die heel goed kan koken en het nog leuk vind ook.”

Meer mooie kiekjes van Tricja Styling zien? Volg haar dan op Instagram: @tricjastyling

Foto-credits:
print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen