Waarom dit zo’n spannende uitdaging was

Wekelijks leg ik mijn avonturen vast op camera en zoals dat in het leven gaat, is de ene week spannender dan de andere. Ik kan je vertellen: dit was een week met veel spanning, sensatie en bijbehorende zenuwen. Ik stapte in een racewagen om 170 km/u over een circuit te scheuren en ging een challenge aan in het nieuwe McCafé die best wel ‘out of my comfort zone‘ was. In de nieuwste weekvlog ontdek je precies wat voor uitdaging ik aanging, maar ik kan je alvast een hint geven: het maken van keuzes is soms knap lastig. Oh, en zomaar naar onbekende mensen toestappen trouwens ook. 

Vieze adem? Of liever naar zweet ruiken?

Op z’n tijd houd ik wel van een portie comfort food, daar maak ik geen geheim van. Niet alleen omdat ik nu eenmaal niet elke dag de tijd heb om te koken, soms schreeuwt mijn lijf gewoon om frietjes of een sappige hamburger. Daarom is de 80-20 regel op mijn lijf geschreven, dit zorgt voor balans en maakt me waarschijnlijk een leuker mens. Omdat McDonald’s weet dat ik af en toe voor zo’n craving bij hen binnenwandel én een koffiefan ben, lieten ze mij deze week kennismaken met het McCafé. Een aparte koffietent binnen de bestaande restaurants, waar je terecht kunt voor lekkere koffie maar ook zoete hapjes zoals macarons en cheesecake. Handig, want ze zitten vaak op een centrale plek zoals op de Nieuwendijk in Amsterdam. Dus je kunt gemakkelijk binnenwippen voor een energieboost. Omdat ik ook niet vies ben van een uitdaging, heeft McCafé mij gevraagd om een aantal dilemma’s aan mezelf én anderen voor te leggen. En zomaar naar onbekende mensen toestappen is best spannend. Hoe dat er verder aan toe gaat, zie je in deze video!

Laat je mij weten wat jouw keuze in deze dilemma’s zou zijn? En wanneer je me nog niet volgt op Youtube, kun je je hier abonneren. Vind ik leuk!

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen